S. Trnka 72.
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřenice se rozešly s Červeněvsí smírně


Branky


72. S. Trnka - 80. D. Wojcik
0

Domácí tým byl od začátku lepší, ale nedokázal proměňovat své šance. Dobřenice se dostaly do vedení, které jim vydželo jejn 8 minut a zápas skončil nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lepší nežli hosté

Do Dobřenic přijel tým Červeněvsi bez několika hráčů, kteří dle zpráv z hostujícího tábora si místo zápasu vybrali pouť konanou ve Smidarech. Červeněves chtěla získat tři body a oplatit tak soupeři porážku z podzimní části sezony. Domácí od začátku zápasu začali přehrávat hosty a vytvořili si územní převahu. Hráčům hostujícího týmu scházel dobrý pohyb, přesná kombinace a nasazení. Dobřenice hrozily ze spousty standartních situací, jenže žádnou nedokázaly proměnit. Dobřenický brankář Zasadil neměl prakticky žádnou práci, protože hostující hráči netrefovali branku. Do šancí se dostávali domácí Kuta, Koblása a Lexa, ale taktéž s nimi nedokázali dobře naložit. Tu největší prvního poločasu měl Pavel Kuta, který si naběhl na pas, krásně se zbavil posledního obránce a postupoval sám na brankáře. Od hostující obrany dostal spousty času a mohl udělat s míčem cokoli, bohužel pro domácí mu míč po kopačce sklouzl a rozvlnil pouze síť za brankou.

Zasloužená remíza

Druhý poločas se příliš nezměnil. Postupem času z nasazení polevili i domácí hráči, tudíž na obou stranách vázla kombinace a hrál se fotbal nevalné úrovně. Na to zareagovali domácí prostřídáním a provedli změny v pozicích hráčů, kdy se z obrany vytáhl Trnka a právě tato změna přinesla tížený výsledek. V 72. minutě si Stanislav Trnka narážečkou vyměnil míč s Kutou, prodral se z lajny až k zakončení a střelou o tyč otevřel skóre utkání – 1:0. Domácí mohli ještě navýšit a prakticky rozhodnout zápas, jenže únik domácího hráče brilantně zlikvidoval hostující brankář Říha. To hosty probudilo z letargie a najednou jich bylo plné hřiště a tím si v 80. minutě vybojovali trestný kop ze střední vzdálenosti. K tomu se postavil Dominik Wojcik a krásnou střelou, možná i přispěním špatného odhadu domácího brankáře, vyrovnal na 1:1. Obě mužstva se snažila dostat vedení na svou stranu, ale nikdo nedokázal využít šance a utkání tedy skončilo spravedlivou dělbou bodů.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Smidary-Červeněves
Martin Hloucal - trenér: Jeli jsme pro tři body, alespoň já určitě, i v teto sestavě a odvezli "pouze" jeden. První poločas se nám nedařilo skoro nic. Snad jen snaha se nám nedala upřít. Soupeř také neoplival fotbalovostí, ale ujal se vedení. Zvýšenou bojovností jsme vyrovnali krásnou střelou. Závěr byl náš, ale skóre se neměnilo. Snad příště proti favoritovi opět ukážeme, že fotbal hrát umíme.



Sestavy


AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - M. Rahimič [-] , P. Lexa [-] , P. Koblása [-] , S. Trnka [-] , K. Kvasnička [-] (80. E. Svatoš [-] ) - M. dudek [-] , V. Hladký [-] , O. Císař [-] - P. Kuta [-] , M. Lenomar [-] (66. P. Vrchota [-] )

TJ Sokol Smidary-Červeněves
J. Říha [-] - M. Malý [-] , D. Wojcik [-] , D. Šefara [-] , J. Michálek [-] , J. Gorel [-] , J. Fichtner [-] , A. Král [-] , P. Lubas [-] , M. Král [-] , V. Marek [-] (85. K. Dohnal [-] )

ŽK: 38. V. Hladký , 55. O. Císař , 75. S. Trnka - 22. J. Gorel , 33. V. Marek , 65. A. Král .
Místo: Dobřenice. Počet diváků: 51. Rozhodčí: Dostál Milan - NOVÁK Vilém, VANČURA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.