Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Probluz porazila v derby Dohalice


0

Po gólově vyrovaném prvním poločase se podařilo domácím zvýšit obrátky a zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly na konci poločas

Derby na kopci. Takto by určitě označilo zápas několik hostujících hráčů i fanoušků. Na Probluz přijížděl tým Dohalic, který před zápasem držel 11. místo v tabulce, zatímco domácí 9. Od začátku utkání se hrál fotbal nevalné úrovně, když hráči obou týmů kazili i jednoduché přihrávky. I proto nebyly vidět žádné vyložené šance a hrálo se spíše mezi vápny. Do vedení se dostal hostující tým. V 38. minutě se dostal ve vápně k míči Pavel Zapadlo, obešel obránce, který mu stál v cestě a vystřelil přesně k tyči – 0:1. Minut před koncem dostali domácí možnost přímého kopu ze strany hřiště, Pečenka poslal centr do vápna přímo na hlavu Lukáše Brixího, který tak vyrovnal gólem do šatny – 1:1.

Zasloužená výhra Probluze

Druhý poločas nenesl známky nějaké změny po pokynech trenérů v šatnách a stále se hrálo spíš ve středu hřiště. Obraz hry změnilo domácí střídání v 56. minutě, když přišel na hřiště Dominik Beneš a začal zásobovat z kraje zálohy spoluhráče v útoku svými centry. Jeho dva centry našly opakovaně Lukáše Brixího, jenže dvě velké šance spálil. Po hodině hry proběhla bratrská spolupráce v dresu Probluze. Martin Brixí našel přetaženým centrem na zadní tyči svého bratra Lukáše, který tak poslal svůj tým do vedení 2:1. Další velkou šanci zazdil Beneš, po centru Lukáše Brixího, a tak byla partie stále otevřena na bodový zisk pro oba týmy. Pět minut před koncem zápasu domácí zarazili hřebíček do rakve Dohalic. Dobeš poslal míč mezi obránce, kam si naběhl Jiří Pečenka, jenž obstřelil brankáře hostů a tím definitivně rozhodl o tom, že všechny body zůstanou na domácím hřišti po výhře 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Probluz
Martin Brixí - hráč: První poločas se hrála spíše nakopávaná. Hra byla plná nepřesností z obou stran. Ve druhém poločase jsme zlepšili přesnost a začali Dohalice přehrávat, což jsme přetavili v góly a díky tomu vyhráli.




Sestavy


AFK Probluz
L. Brambora [-] - P. Kolakovský [-] , P. Prostředník [-] , M. Brixí [-] , J. Klouček [-] - F. Neumann [-] (46. R. Neumann [-] ) , J. Hrdlička [-] (70. J. Dobeš [-] ) , M. Brambora [-] , O. Liebisch [-] (56. D. Beneš [-] ) - J. Pečenka [-] , L. Brixí [-] -

TJ Sokol Dohalice
L. Kukla [-] - J. Macháček [-] , P. Pišl [-] , J. Petřík [-] , M. Krátký [-] - T. Novák [-] (80. J. Hubáček [-] ) , M. Dvořák [-] , L. Lindr [-] - P. Zapadlo [-] - M. Lindr [-] (72. Y. Rusyn [-] ) , K. Kulhánek [-]

Místo: Probluz. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Doubrava Miloslav - LEŽÍK Matěj, KOSAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.