0:6
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěžery si zastřílely v Lovčicích


Branky


20. J. Vácha , 30. K. Vácha , 55. J. Vácha , 60. R. Faltus , 75. J. Vácha , 85. R. Faltus
0

Stěžery se dlouho nemohly prosadit, ale poté jim tam dvě branky padly v první poločase a ve druhém přidaly další čtyři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho neproměněných šancí

Na nejdelší pouť k utkání se vydaly Stěžery, aspirant na postup, který zajížděl k utkání do Lovčic. Už úvodní minuty ukázaly, v jakém stylu se bude utkání odehrávat, přesně tak, jak se očekávalo. Domácí se moc k míči nedostali, protože ho po většinu drželi hostující hráči ze Stěžer. Postupem času si vytvářeli jednu šanci za druhou, jenže nedokázali vstřelit branku. Postupně selhali Gabriel, Samšeňák a Faltus. Proto bezbrankové skóre vydrželo do 20. minuty, kdy už se hosté dokázali prosadit. Jakub Vácha si vzal balón, bez většího odporu domácí obrany prošel pohodlně až do vápna, kde míč napálil a přízemní střelou poslal Stěžery do vedení 0:1. Ve 30. minutě dokázal do sítě dopravit míč ještě Jakubův bratr Karel a zvýšil vedení na 0:2, za kterého se šlo do kabin.

Mohlo být i více než 6

Domácí rozhodně nechtěli dát kůži nadarmo a chtěli udržet přijatelný průběžný výsledek co nejdéle. Jenže Stěžery vstoupily do druhé půle aktivně, nejprve znovu pár šancí zahodili, ale poté se prosadily dvakrát během pěti minut. V 55. minutě se podruhé v zápase prosadil střelou Jakub Vácha – 0:3 a následně dal gól obrozený střelec Stěžer, Radim Faltus – 0:4. Utkání nadále pokračovalo ve stejném tempu, hosté drželi míč, domácí se snažili neutržit debakl a sem tam z nějakého brejku zaútočit, s čímž si ale hostující obrana poradila. V 75. minutě svým sedmým gólem v sezóně završil hattrick Jakub Vácha – 0:5. Pět minut před koncem uzavřel účet střeleckého utkání Stěžer Radim Faltus, když pohodlně skóroval na 0:6. Nutno podotknout, že skóre mohlo být i dvouciferné, ale tomu zabránili hostující útočníci nebo domácí brankář Pavel Tůma.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stěžery
Jiří Gabriel - hráč: Zápas byl jednoznačně v naší režii. Ve slunném odpoledni jsme si vytvořili spoustu šancí, ale využít jsme dokázali ''pouze'' šest z nich. Tak doufejme, že jsme si něco z toho schovali na příští týden na derby s Probluzí.



Sestavy


TJ Sokol Lovčice
P. Tůma [-] - O. Koubek [-] , M. Janouch [-] , M. Hála [-] , P. Drozen [-] , J. Sobota [-] , P. Pařízek [-] , R. Kupka [-] , M. Císař [-] , P. Myška [-] , J. Hrášek [-]

TJ Sokol Stěžery
F. Švehlík [-] - M. Hanousek [-] , J. Ducháček [-] (46. O. Široký [-] ) , M. Archleb [-] (46. D. Spielvogel [-] ) - J. Vácha [-] , J. Gabriel [-] , M. Bílek [-] , A. Mlateček [-] , K. Vácha [-] (70. J. Pešl [-] ) , R. Faltus [-] - J. Samšeňák [-] (55. M. Samšeňák [-] )

Místo: Lovčice. Počet diváků: 63. Rozhodčí: Šmolka Milan - KINCL Václav, VÁCHA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.