Skřivany podlehly v derby Červeněvsi


Branky


57. E. Khelil - 27. M. Malý , 47. A. Král
0

V derby si Červeněves odvezla všechny body ze Skřivan, a to především díky pozornému bránění a se štěstím vstřelenémnu druhému gólu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažný začátek

Velké derby proběhlo ve Skřivanech, kam přijela sousední Červeněves. Utkání na podzim skončilo nerozhodně 1:1, tak se mohl očekávat souboj o to, kdo koho bude popichovat, že byl lepší. Že má tento zápas velkou váhu, ukázal i fakt, že si na hřiště našlo cestu 170 diváků. Jenže očekávání diváků na začátku prvního poločasu byla nevyslyšena. Domácí byli fotbalovější a hosté to doháněli bojovností, což ale ani na jedné straně nevedlo k nějaké šanci. Jenže v 26. minutě přišla šance vyložená, když úplně sám postupoval na branku domácí Čapek, jenže poslal svou střelu pouze do náruče brankáře Jana Říhy, v brance Červeněvsi. Klasické klišé nedáš – dostaneš, se potvrdilo hned po minutě. Wojcik potáhl míč po lajně, nacentroval přesně na Gorela, kterého vychytal z bezprostřední blízkosti Pavel Špičák, jenže bohužel pro něho se míč vyrazil pouze před sebe, kde si ho našel Martin Malý a bez problému poslal svůj tým do vedení 0:1. Těsně před poločasem mohl srovnat Čapek, tentokrát brankáře netrefil, ale hlavou poslal míč jen do břevna.

 

Rychlé zvýšení vedení

Domácím hráčům vůbec nevyšel vstup do druhého poločasu, protože ihned ve 47. minutě inkasovali. Šefara se probojoval před vápnem k zakončení, jeho střela vůbec neletěla na branku, změnila se v přesnou přihrávku na svého kapitána Aleše Krále, který mohl jen lehce doťuknout míč do branky – 0:2. Skřivany nechtěly lacino odevzdat tři body v derby lacino a přidaly na tempu. To vedlo již v 57. minutě ke snížení. Eliáš Khelil vystřelil po hezké akci Škalouda, brankář sice míč vyrazil na tyč, jenže od té se míč vrátil zpět a od jeho těla se nešťastně odrazil za brankovou čáru 1:2. Tlak domácích se zvětšil, jenže byl pouze po vápno a pozorně bránící hosté nedopustili vyrovnání. Proto si Červeněves odváží všechny 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Smidary-Červeněves
Martin Hloucal - trenér: Přijeli jsme obrat o body soupeře na jeho hřiště s vědomím, že to nebude lehké. To se také naplnilo, my hráli na brejky, s maximálním důrazem a čekali na chyby soupeře. Po jedné skrumáži jsme se dostali do vedení. Pote, ať se štěstím navýšili vedení. To byla také tečka na skóre od nás. Pote už úřadovali neplatonicky domácí a my tak uhájili cenné vítězství na hřišti soupeře v derby.



Místo: Skřivany. Počet diváků: 170. Rozhodčí: Krejska Roman - ČÁSTKA Vlastimil, VANČURA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.