4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kořínek vystřílel Kratonohám vítězství


Branky


23. M. Nun (p.) , 35. J. Kořínek , 66. J. Kořínek , 69. J. Kořínek - 43. M. Dašek , 66. M. Dašek
0

Ve šlágru kola se dostali domácí ve 23. minutě do vedení, které již do konce zápasu nepustili. O výhru se zasloužil především Jiří Kořínek, který vstřelil hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní gól z penalty

Zápas, který měl hodně napovědět, kdo se přiblíží postupu a kdo z tohoto souboje prakticky vypadne. Takto se dal nazvat zápas v Kratonohách, kam přijel tým z Kosiček. Domácí se posilnili hráči z A mužstva, především Jiřím Kořínkem, nejlepším střelcem krajského přeboru, který si odpykal trest a po sedmi týdnech mohl nastoupit. Právě na Kořínkovi byla vidět od začátku chuť do zápasu. Jeho náběhy za obranu byly nebezpečné, ael hostující obrana si s nimi v prvním poločase dokázala poradit. Možná až přemíra snahy ubránit Kořínka vyústila v chybu ve 23. minutě, kdy hosté nepohlídali náběh domácího kapitána Veverky, které ve vápně fauloval Martin Stránský a kopala se penalta. K té se postavil Martin Nun a s trochou štěstí propasíroval míč do branky 1:0. Kosičky mohly ihned odpovědět. Žaloudek vysunul Martina Stránského, který ovšem tváří v tvář proti brankáři Dvořákovi selhal a poslal míč vedle branky. Bylo velmi patrně vidět, že většina hráčů má zkušenosti s krasjkým přeborem, čemuž se hosté s prominutím nemohli rovnat. Zvýšit vedení domácích mohl Pražák, který zamířil do branky, jenže na brankové čáře míč vykopl Milan Stránský. Ve 35. minutě pohledně zakombinovala trojice hráčů Pražák Franc, Kořínek a poslední jmenovaný doklepával míč do odkryté branky - 2:0. Hosté se dostali na dostřel ve 43. minutě, když Žaloudek zachytil špatný výkop domácího brankáře, míč se dostal k Matěji Daškovi, který krásnou střelou vstřelil gól – 2:1.

Hosté dokázali pouze snížit

Do druhé půle vstoupili trochu aktivněji hosté a měli blíže ke gólu, jenže pumelice Lukáše Havlína skončila pouze na spojnici. Co bylo překvapivé, že měli hosté i nadále více ze hry. Jenže z tlaku žádná šance nepřicházela, tak úřadovali domácí. V 66. minutě nacentroval Franc míč na Kořínka, který v akrobatické pozici poslal míč nůžkami o břevno do sítě 3:1. Jenže dvoubrankové vedení domácím nevydrželo ani minutu. Hned z rozehrávky poslal míč Zich za obranu, kde se zjevil úplně sám Matěj Dašek a svým druhým gólem znovu zdramatizoval utkání – 3:2. Kosičky měly další šance, především Zichova hlavička měla skončit v brance, jenže míč nešel tam, kam by si hostující hráč přál.  Nedáš - dostaneš se znovu vyplnilo, Jiří Kořínek si pohlídal ofsajdovou lajnu, naběhl za obranu a chladnokrevně završil hattrick - 4:2. Zbytek zápasu se u spíše dohrával a domácí kontrolovali zápas. Hostům již zjevně docházely síly a o vítězi nebyly pochyby. To Kosičky ještě před koncem zachránila tyč.

Vítězstvím Kratonohy odstřelily dalšího soupeře o postup a vše mají ve svých rukou.



Sestavy


FK Kratonohy B
M. Dvořák [-] - J. Štěpánek [-] , F. Josef [-] (60. J. Sadílek [-] ) , M. Šiška [-] , J. Huňák [-] - V. Pražák [-] (80. D. Jošt [-] ) , L. Bůžek [-] , D. Franc [-] , L. Veverka [-] - M. Nun [-] (83. L. Vejr [-] ) , J. Kořínek [-] (90. M. Holý [-] ) -

TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - P. Tér [-] (59. D. Bouška [-] ) - M. Stránský [-] , A. Zich [-] - J. Žaloudek [-] - L. Havlín [-] , M. Stránský [-] , F. Dašek [-] , J. Mráz [-] , M. Dašek [-] , L. Šanda [-] (46. M. Kohout [-] )

Místo: Kratonohy. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kincl Václav - ŠTANCL Oldřich, DANĚK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.