Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jan Pražák z Vysoké sestřelil hattrickem Myštěves


Branky


0

Hostující tým zvládl mnohem lépe první poločas, který rozhodl o utkání. Již v 25. minutě měl na svém kontě hattirck Jan Pražák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Děsivý poločas domácích

Myštěves doma moc body nerozdává, v minulém zápase prohrála s Třebší, tak měla v domácím prostředí co napravovat v zápase s rzeervou Vysoké. Někteří hráči hostujícího týmu přijeli rovnou ze zápasu A mužstva v Jičíně, takže měli nějaké kilometry již naběhané. Jakoby byli hosté rozehranější a brzy se dostali do vedení. V 5. minutě se po hezké průnikové přihrávce do samostatného úniku dostal Jan Pražák, který nic zásadního nevymýšlel, posla míč podél brankáře a mohl slavit vedení svého týmu – 0:1. Hrálo se vyrovnané utkání, jenže v prvním poločase byli více potentní hosté. Ve 20. minutě šel centr od hostujících hráčů ze strany hřiště, domácí obránce neodhadl dráhu míče, podskočil ho, proto se míč dostal až k Janu Pražákovi. Využil prostoru na vápně, prvním dotekem si míč zpracoval a hned z druhého poslal míč přesně k tyči, čímž nedal brankáři žádnou šanci – 0:2. A za dalších pět minut měl již Jan Pražák na svém kontě hattrick. Využil znovu chyby obránce, o míč ho obral a křižnou střelou o tyč rozvlnil síť potřetí – 0:3. Že není Pražák jen střelec, ale také týmový hráč ukázal těsně před přestávkou. Mohl již zakončovat a přidat další branku, ale mnohem raději našel před prázdnou branku svého spoluhráče Jaroslava Zákravského, který pohodlně doklepl míč do branky – 0:4. Tím ukončil první poločas, který skončil pro domácí tým stejně katastrofálně jako před dvěma týdny.

Tlak domácích zápas neotočil

Do druhé půle nastoupili hosté spíše s vědomím pozorného odbránění zbytku zápasu. Již ve 49. minutě dostali domácí možnost snížit, protože se po faulu Feistela na Bretta pískala penalta. K té se postavil spolehlivý domácí exekutor Filip Havlena a snížil – 1:4. Domácí tým byl sice lepší, ale pořádně se nemohl dostat do větší šance. Ani Vysoká nedokázala dobře vyřešit některé brejky, tak se spíše hrálo na útočné polovině domácích, ale jen po vápno. Dalšího snížení se dočkala Myštěves v 72. minutě, když přihrávku ze strany využil před prázdnou brankou střídající Aleš Čížek – 2:4. Na Vysoké bylo vidět, že jejím hráčům docházejí síly, i proto se domácí tlačili o to více dopředu. Poslední šanci spálil domácí Aleš Čížek v 89. minutě, když v totožné pozici jako přes svým gólem tentokráte selhal, tak si Vysoká odvezla tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká nad Labem B
Jan Pražák - hráč: Do zápasu jsme vstoupili lépe a už po 25 minutách jsme vedli o 3 branky, což o osudu zápasu rozhodlo. Domácí marně hledali cestu k brance přes naši dobře organizovanou obranu a mohli být rádi, že neprohrávali větším rozdílem. Druhý poločas jsme se po většinu času bránili, ale domácí už výsledek otočit nedokázali.



Sestavy


TJ Sokol Myštěves
L. Půlpán [-] - T. Draštík [-] , F. Havlena [-] , P. Čapek [-] , J. Vodička [-] (64. A. Čížek [-] ) - P. Hladík [-] , V. Brett [-] , O. Lekeš [-] , L. Šenk [-] (76. D. Bureš [-] ) - F. Hlaváč [-] , J. Havlena [-]

FK Vysoká nad Labem B
M. Pavliš [-] - P. Filipek [-] , J. Šíma [-] , J. Zákravský [-] (76. J. Píša [-] ) , M. Hovorka [-] - J. Jarkovský [-] , T. Feistel [-] , M. Olšák [-] , J. Šrámek [-] - A. Hladík [-] (81. J. Homolka [-] ) , J. Pražák [-] -

ŽK: 85. P. Čapek - 45. P. Filipek , 68. A. Hladík , 80. J. Jarkovský , 88. J. Homolka .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Grossman Martin - KOZA Martin, TROJAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.