Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosičky nastřílely oslabenému soupeři neuvěřitelných 14 gólů! Radan Koliáš jich dal 7!


Branky


0

Utkání velmi ovlinil počet hostujících hráčů, kterých přijelo do Kosiček pouze 9. Domácí v prvním poločase vedli 3:0, ale nepochopitelně nechali hosty snížit na 3:2. Ve druhém poločase se rozjel brankostroj Kosiček, který se zastavil až za stavu 14:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté snižují

Dobřenice dojely do Kosiček jen s 9 hráči, tedy neuvěřitelný hrací počet 8+1. Utkání bylo tak “moc“ důležité, že i domácí měli problém dát dohromady 11 hráčů. Tudíž o zápase bylo prakticky rozhodnuto už před zápasem především díky hráčům Dobřenic, kteří se neráčili prezentovat svůj klub. Dal se očekávat klasický pouťový zápas, který začal gólově již ve 2. minutě, když střelu Martina Stránského dokázal hostující brankář Zasadil vyrazit pouze k osamocenému Radanu Koliášovi, který otevřel skóre – 1:0. Domácí pokračovali v aktivitě a hostům nezbývalo nic jiného než se bránit. V 16. minutě si naběhl na míč za obranu domácí Žaloudek, našel před prázdnou brankou volného Koliáše, jenž pohodlně poslal míč do prázdné branky – 2:0. Ve 24. minutě byl ve vápně faulován Žaloudek a domácí dostali možnost vstřelit branku z pokutového kopu. Za těchto okolností dostal příležitost exekuce šestnáctiletý Jakub Mráz a svým prvním gólem v dospělém fotbale zvýšil na 3:0. Tento stav domácí ukolíbal, všichni začali útočit, přestali hrát týmově a každý chtěl všechno udělat sám s tím, že to půjde samo. Tak se ozvali i oslabení hosté. V 34. minutě využil vlažné obranné činnosti domácích Kuta, následně přihrál na Michala Lenomara, který prostřelil Žarnovského v domácí brance – 3:1. Gól hosty povzbudil a tři minuty před konce, poločasu se dočkali dalšího snížení. Po standardní situaci se odrazil míč k volnému Císaři a ten ranou k tyči snížil na 3:2.

Jedna branka za druhou

V domácí kabině proběhla trochu bouřka, protože pokračovat v takovémto lehkovážném stylu by se mohlo vymstít i proti devíti hráčům soupeře. Proto domácí trochu uklidil gól v 51. minutě, když Martin Stránský předložil Janu Žaloudkovi míč před prázdnou branku – 4:2. O dvě minuty později se domácí radovali znovu, když si roh Téra našel Alexandr Zich a nadvakrát dostal míč do sítě – 5:2. Za další dvě minuty přidaly Kosičky další gól. Tér vyslal míč za obranu na Radana Koliáše, ten zasekl obránci a nedal brankáři šanci – 6:2. A domácí stále neměli dost, protože v 58. minutě našel Černý znovu za obranu naběhnutého Koliáše, který podél brankáře zvyšuje na 7:2. Tímto tempem, navíc půl hodiny do konce, mohl být výsledek astronomický. Hosté samozřejmě odcházeli jak fyzicky, tak i psychicky, což by se stalo za tohoto stavu a s “tolika“ spoluhráči asi každému. V 62. minutě využil zmatků v hostující obraně Jan Žaloudek, čímž vstřelil svůj 28. gól v letošní sezóně – 8:2. Za pět minut dostali hosté další direkt, když Černý našel v pokutovém území volného Radana Koliáše a ten tentokrát doklepával míč do brány 9:2. Za dvě minuty to bylo již deset! Opakovala se stejná spolupráce jako u předchozího gólu s tím rozdílem, že Koliáš poslal míč do sítě hlavou – 10:2. Domácí pokračovali v kanonádě v 72. minutě, to si posunul míč na vápno Alexandr Zich a tvrdou střelou k tyči zvyšuje na 11:2. Překvapivě až v 75. minutě se ukazuje u gólu Milan Stránský, který ve vápně přiťuknul míč Černému, jenž lehce uklízí míč k tyči – 12:2. Nejhezčí gól zápasu si nechali domácí na ten 13., kdy roh Černého napálil Radan Koliáš z voleje nechytatelně přímo do branky – 13:2. Úrodná spolupráce mezi Černým a Koliášem také uzavřela účet utkání, když Koliáš naráží Černému, který s pomocí břevna završuje skóre na konečných 14:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kosičky
Milan Stránský - hráč: V posledním domácím zápase jsme se chtěli rozloučit hlavně výhrou a také hezkým fotbalem pro naše diváky. Což se nám nakonec druhý poločas i povedlo, když jsme doslova zdemolovali oslabený a odevzdaný tým z Dobřenic. Za týden pojedeme ukončit sezónu do Skřivan a budeme chtít zakončit tohle zpackané jaro výhrou.




Sestavy


TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - P. Tér [-] - M. Stránský [-] , A. Zich [-] - J. Žaloudek [-] - L. Havlín [-] , M. Stránský [-] , J. Mráz [-] , V. Beneš [-] , R. Koliáš [-] , J. Novák [-] (46. M. Černý [-] )

AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - J. Brixi [-] , K. Kvasnička [-] , S. Trnka [-] - V. Hladký [-] , O. Císař [-] , M. dudek [-] , M. Štěpan [-] - T. Balog [-] , P. Kuta [-] , M. Lenomar [-] -

ŽK: 41. M. Stránský - 6. V. Hladký , 36. P. Kuta .
Místo: Kosičky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Liebisch Osvald - FIRBACHER Filip, HALBERŠTÁT Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.