3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O zvraty v utkání nouze nebyla.


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný start.

Ze začátku oba soupeři zvolili poněkud pasivní vstup do utkání a pouze vyčkávali, s čím protivník příjde. Po té se žezla chopili hráči Solnice a vytvořili si územní převahu. Většina jejich akcí ale končila na dobře fungující obraně Borohrádku. Takže všechny síly, které do útočení vložili, jim v závěru chyběli. V posledních pěti minutách se hosté zvedli a jejich náhla aktivita vedla až k vedoucí brance.

Za branky stála nekoncentrovanost obou obran.

Obrana Borohrádku se asi zapomněla v útrobách stadiónu. Neboť druhý poločas ještě ani pořádně nezačal, ale domácí si dělali v podstatě co chtěli. Využili ospalého startu hostů a dvěma slepenými góly otočili stav utkání. Borohrádku se po té podařilo ještě brzy vyrovnat a zápas nabral na obrátkách. Od té doby se oba celky střídaly v držení územní převahy. Radost v tomto období nakonec prožili domácí, když se jim podařilo 15 minut před koncem zvrátit stav utkání opět na jejich stranu. Zbytek zápasu se už i díky docházení sil pouze dohrával.



Sestavy


SK Solnice
A. Bocek [-] - T. Rýznar [-] , R. Hartman [-] (46. T. Kubec [-] ) , M. Gajda [-] , M. Rýznar [-] - J. Holub [-] (46. F. Kadavý [-] ) , M. Mertlík [-] , M. Camara [-] , P. Hovorka [-] - D. Zaňka [-] (70. M. Staporek [-] ) , Z. Schod [-] (81. J. Kalous [-] )

TJ Lokomotiva Borohrádek
M. Vašata [-] - P. Matějus [-] , M. Moravec [-] - M. Staněk [-] , M. Vojnar [-] , T. Sazima [-] - J. Lochman [-] , R. Sazima [-] (62. J. Kněžour [-] ) - K. Lifka [-] (62. M. Lifka [-] ) , J. Duda [-] , M. Dvořák [-] (68. D. Malý [-] )

ŽK: 22. M. Rýznar , 65. T. Kubec , 84. M. Gajda - 25. M. Moravec , 74. M. Staněk .
Místo: Solnice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Svoboda Filip - ČEJCHAN Ondřej, ŘÍHA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku