Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice prožívají skvělý start do soutěže.


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas toho hodně ukázal.

Od první minuty se hrál pohledný fotbal se šancemi na obou stranách. Hosté byli po celou dobu ale mírně lepším celkem, to potvrdili i tím, že šli po půl hodině hry do dvoubrankového vedení. Na to ještě domácí dokázali pohotově zareagovat a na chvíli si vyvořili územní převahu. V závěru poločasu ale hosté opět zahrozili a hned se mohli radovat po třetí. To byla tvrdá rána těsně před poločasovou přestávkou.

Poklidných 30 minut.

Do druhého poločasu vstoupili oba celky o něco vlažněji. Hosté kontrolovali slibný stav utkání, domácí nejspíše opravdu poznamenal gól do šatny. Dít věci se začaly až v samém závěru, kdy hosté ještě svoje vítězství navýšili. Mohou se tak těšit ze šesti bodů po dvou hracích kolech a průběžného druhého místa.



Sestavy


TJ Velké Poříčí
M. Lokvenc [-] - T. Lupínek [-] (46. D. Hanzl [-] ) , J. Hauschke [-] , Š. Stodola [-] , J. Kuneš [-] , J. Dobýval [-] (85. Š. Marek [-] ) , M. Vít [-] (66. M. Jansa [-] ) , P. Závada [-] (80. O. Lokvenc [-] ) , P. Zelený [-] , J. Kaněra [-] , J. Stříbrný [-]

SK Smiřice
T. Resl [-] - M. Čížek [-] (56. P. Šimek [-] ) , A. Bednář [-] , J. Škarytka [-] (85. V. Obst [-] ) , J. Koutník [-] , T. Raszka [-] , D. Bureš [-] , M. Ponikelský [-] , M. Matějček [-] , L. Melichárek [-] , V. Fof [-]

ŽK: 30. T. Lupínek , 79. P. Závada - 32. M. Matějček , 44. M. Čížek .
Místo: Velké Poříčí. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Špaček Ladislav - JEHLIČKA František, BROULÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.