2:3
(1:1)
43. D. Čáp
53. P. Knap (p.)
68. J. Víšek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudník porazil posílený Jičín


Branky


17. D. Malý , 86. J. Čeřovský - 43. D. Čáp , 53. P. Knap (p.) , 68. J. Víšek
0

V tomto zápase se střetly dva sedmnáctibodové celky a vítězství jednoho z nich by již znamenalo přiblížení se k vytoužené první čtyřce. Jičín se posílil o hráče áčka a Rudník nic nevzdal. Odehrálo se dramatické utkání, ve kterém se až do poslední minuty hrálo o body. Po tomto zápase je Rudník na krásném třetím místě a ještě má k dobru domácí středeční dohrávku ve které bude hostit Žacléř. Jičín je na pátém místě a o první čtyřku ještě bude muset zabojovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní první poločas skončil remízou

Jičín nechtěl nic ponechat náhodě a na tento zápas se posílil o pár hráčů ze svého "A" týmu. Od začátku to bylo znát a domácí si vytvořili převahu. Svůj tlak zúročil domácí tým po sedmnácti minutách, když se dostal do vedení brankou Malého. Tlak domácích i nadále pokračoval a kdyby přidali další branky, tak by asi bylo o osudu zápasu rozhodnuto. Jenomže obrana Rudníku pracovala velice spolehlivě, a co prošlo, pochytal pozorný gólman Vachek. Po půlhodině hry začali vystrkovat růžky i hosté, protože zjistili, že Jičín nehraje moc kolektivně a v jeho hře vznikají veliká otevřená okna. V 43.minutě bylo vyrovnáno, když se z voleje nádherně trefil mladý útočník hostů Čáp. Stav 1:1 vydržel až do konce poločasu a byl pro domácí varováním.

Druhý poločas šokovaný domácí tým

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým s tím, že co nejdřív rozhodne zápas. Jenomže všechny plány mu zhatila branka v jeho síti již po třech odehraných minutách. Skvěle hrající Čáp se po brejkové situaci dostal do vápna domácích, kde ho fauloval gólman Mauer, Rozhodčí vůbec nezaváhal a a odpískal pokutový kop. Míč si na bílý puntík postavil Knap a penaltu zkušeně proměnil. Hosté se ujali vedení 1:2 a narostla jim křídla. Rudník využíval hrubých chyb domácích hráčů, kteří si nebyli schopni přihrát třikrát za sebou. V 68.minutě po jednoduché, ale krásné akci, přidal další gól Víšek a hosté vedli již dvoubrankovým náskokem. Jičín dostala do hry až branka v 86.minutě, kterou vsítil střídající Čeřovský. Domácí si poté vytvořili drtivý závěrečný tlak, ale vytěžili z něj pouze střelu do tyče Vachkovi brány. Nadšeně hrající hosté tak slavili opravdu nečekané, ale zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín B
Vedoucí mužstva Jaroslav Matějka: Vstup do zápasu nám vyšel, když jsme se v 17. ujali vedení. Bohužel jsme v jasné šanci odmítli zvýšení náskoku a soupeř brankou do kabiny vyrovnal. Po vedoucí brance soupeře ve druhém poločase jsme se nedokázali dostat zpět do hry. Snížení jsme se dočkali v 86. minutě, při závěrečném tlaku jsme dokázali již jen nastřelit tyč v 92. minutě. Za druhý poločas si body nezasloužíme.

TJ Rudník
Trenér Pavel Cerman: Z počátku utkání jsme na velkém hřišti vůbec nestihali a mohli jsme být rádi za jednobrankovou ztrátu. Postupně jsme, ale hru vyrovnali a naopak domácí, posílení hráči z "áčka", stěží odvraceli naše rychlé protiútoky. Bojovný a koncentrovaný výkon našeho mužstva pak vedl k zaslouženému vítězství. Vynikající rozhodčí.



Sestavy


SK Jičín B
L. Mauer [-] - D. Malý [-] , M. Jeník [-] , J. Krykorka [-] , P. Bryscejn [-] - M. Kirschner [-] , T. Haken [-] (76. J. Čeřovský [-] ) , T. Bucek [-] (71. M. Srb [-] ) - R. Pluhař [-] (56. M. Mészáros [-] ) , P. Horáček [-] - L. Haken [-]

TJ Rudník
M. Vachek [-] - D. Čáp [-] (72. J. Parasič [-] ) , M. Kučeravý [-] , M. Hloušek [-] , P. Knap [-] (91. J. Kováč [-] ) , T. Horešovský [-] , L. Kment [-] , J. Víšek [-] , T. Svoboda [-] (46. L. Etflaiš [-] ) , J. Štemberka [-] , P. Beláň [-]

ŽK: 51. L. Mauer , 61. M. Kirschner - 33. P. Beláň , 38. P. Knap , 41. M. Vachek .
Místo: Jičín, UMT. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kout Jaroslav - TREJBAL Adam, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.