2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice o své výhře rozhodly v prvním poločase


Branky


0

Jednalo se o duel celků ze spodku tabulky, které chtěly dokázat, že tam nepatří. Libáň se po výborném začátku propadala tabulkou dolů a Předměřice bodují hlavně doma. Předměřice i v tomto zápase potvrdily domácí neporazitelnost, i když to bylo s odřenýma ušima. Předměřice se tímto vítězstvím odpoutaly z posledního místa tabulky a Libáň klesla na předposlední příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě minuty z prvního poločasu rozhodly o celém zápase

Úvod zápasu patřil překvapivě hostům z Libáně. Hostující tým byl rychlejší, aktivnější a i důraznější. Domácí ovšem zodpovědně bránili a čekali na svou příležitost. Domácí gólman Hopko měl určitě víc práce, než ten hostující. Jenomže střelcům Libáně dnes zvlhl střelný prach. Po necelé půlhodince se povedlo domácím úžasné představení a rychle se dostali do dvoubrankového vedení. Nejdřív se v 28.minutě prosadil domácí hráč Martin Strakatý, aby v podstatě vzápětí přidal druhou branku zkušený Richard Frank. Najednou Předměřice vedly 2:0 a hosté byli hodně zaskočeni. Jejich aktivita byla tatam a do konce poločasu se již nevzpamatovali. První poločas tak vyhráli domácí 2:0 a vzhledem k jeho průběhu vládla v domácím mužstvu veliká spokojenost s dvougólovým vedením.

V druhém dokázala Libáň dát pouze jeden gól

I do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Tentokrát to bylo dokonce i s gólovým efektem. Po deseti minutách hry se dostal k míči hostující Balcar a snížil na 2:1. Hosty tato branka hodně nabudila a přidali na důrazu. Jenomže vše hrálo do karet zodpovědně hrajícím domácím. Hosté z přemíry snahy hodně chybovali a jejich v jejich šancích je buď zastavoval praporek pomezního, nebo jejich vlastní nepřesnost. Předměřice také přidaly na důrazu a ani jedno z mužstev si nedalo nic zadarmo. Platonická převaha hostí k ničemu nevedla a gól se jim vstřelit nepodařilo. Jelikož se hosté ani jednou gólově neprosadili, tak je vítězství domácího týmu zcela zasloužené. Bez vstřeleného gólu se totiž vyhrát nedá.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Předměřice - vedoucí mužstva Martin Pšenička: Ubojované, ale zasloužené vítězství.

TJ Sokol Libáň
Libáň - spolupracovník redakce Jiří Pešta: Když nedokážeme do dvacáté páté minuty proměnit naše vyložené šance, tak nemůžeme získat žádné body. Druhý poločas vzal pevně do své režie pan pomezní "AR1", který mně připadal jak za starých časů na prvního máje.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Hopko [-] - R. Frank [-] , Š. Mindek [-] (78. J. Hlavatý [-] ) , Š. Pekáč [-] , O. Vyleťal [-] (64. P. Paizker [-] ) , M. Strakatý [-] (83. E. Bareš [-] ) , D. Lejp [-] , Š. Bezvoda [-] (88. P. Hosman [-] ) , J. Bareš [-] , P. Jiroušek [-] , L. Ponikelský [-]

TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - R. Havlík [-] (46. H. Tu [-] ) , R. Balcar [-] , P. Bányácski [-] , O. Mička [-] , Z. Pešta [-] , A. Sitař [-] , J. Smetana [-] , T. Macek [-] (76. V. Gontkovský [-] ) , M. Valnoha [-] , J. Jůza [-]

ŽK: 64. O. Vyleťal - 13. R. Havlík , 37. M. Valnoha , 51. O. Mička , 68. R. Balcar .
Hráči zápasu: M. Strakatý , R. Frank .
Místo: Předměřice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hlavsa Václav - JEHLIČKA František, LUDVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.