3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec vyhrál rozdílem třídy


Branky


0

Druhé Kobylice zajížděly na hřiště posledního Chlumce s úmyslem bodovat. Jenomže v této skupině 1.B. třídy ani jeden z týmů boj o první čtyřku nevzdává a Chlumec to naplno potvrdil. Kobylice se po tomto zápase propadly na čtvrté místo a Chlumec se vysněné čtyřce přiblížil na rozdíl tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném prvním poločase byl domácí tým o gól lepší

Do zápasu vstoupila obě mužstva hodně opatrně a v úvodní desetiminutovce to byla taková oťukávaná. Poté se oba týmy osmělily a začalo se více útočit, ale i bránit. Celý první poločas to byl boj o střed hřiště a hra se přelévala od vápna k vápnu s minimem brankových příležitostí. Hosté měli opticky častěji míč na kopačkách, ale domácí se jim v bojovnosti vyrovnali. Jediná branka prvního poločasu padla až minutu před jeho koncem. V 44.minutě letěl do hostujícího vápna centr ze strany a s hlavičkou domácího hráče si gólman Holý výtečně poradil. Jenomže k vyraženému míči se první dostal domácí Branský a otevřel skóre zápasu pro domácí. Vzápětí poločas skončil a domácí tým šel do kabin spokojenější.

Druhý poločas ovládl domácí tým

Branka do šaten hostujícím týmem asi pořádně otřásla, protože než se vzpamatoval, tak prohrával o tři góly. Domácí se pustili do Kobylic hned od začátku druhého poločasu a po pěti minutách byli za svou snahu odměněni gólem. Domácí Beneš si převzal perfektní přihrávku a míč uklidil do sítě gólmana Holého. Hostující tým působil bezradným dojmem a po hodině hry již prohrával třígólovým rozdílem. Po rychlé kombinaci domácího mužstva se dostal k míči Hartman a nedal gólmanovi Holému šanci. Najednou to bylo 3:0 pro domácí a již nebylo co řešit. V 81.minutě si vybral slabší chvilku i jinak vynikající domácí gólman Frajer. Když mu vypadl míč z rukou, tak toho využil hostující Pečenka a snížil na 3:1. Jenomže to bylo ze strany hostů vše a tak domácí Chlumec vyhrál rozdílem třídy. Kobylice budou mít co napravovat v příštím zápase v Hlušicích.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Chlumec - Vedoucí mužstva Jaroslav Koza: První poločas vyrovnaný, ale domácí dávají branku do šatny. V začátku druhé půle přidají domácí dva góly a hosté snižují až v 80 minutě. Výborný výkon předvedli Beneš a Frajer, také rozhodčí zasluhují pochvalu.

FC Spartak Kobylice
Kobylice - trenér Josef Karabinoš: Po vyrovnaném průběhu prvního poločasu nás srazila branka do šatny. Druhý poločas nehodlám komentovat. Věřím, že samotní hráči si uvědomí, co předvedli a v následujícím utkání vše napraví.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - J. Hartman [-] , D. Tichý [-] , M. Kofránek [-] , V. Beneš [-] , O. Kycelt [-] (23. J. Zeman [-] ) , V. Branský [-] , J. Myška [-] , T. Steklý [-] (68. J. Volný [-] ) , M. Volný [-] , D. Appl [-]

FC Spartak Kobylice
J. Holý [-] - F. Marek [-] , P. Dvořák [-] , J. Hejcman [-] , P. Drábek [-] - J. Pečenka [-] , V. Trutnovský [-] , J. Vávra [-] , O. Karabinoš [-] (64. M. Klzo [-] ) - D. Nový [-] , T. Havlíček [-] (64. L. Říha [-] ) -

ŽK: 52. J. Vávra , 54. D. Nový , 88. M. Klzo . ČK: 88. M. Klzo .
Hráči zápasu: P. Strohschneider , V. Beneš - F. Marek , J. Vávra .
Místo: Chlumec nad Cidlinou. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Kout Jaroslav - MARTÍNEK Miroslav, HLAVSA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.