R. Kyral 68.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokáda poprvé venku za tři body


Branky


0

Po špatném začátku se hradecká Lokomotiva již pomalu zvedá a dokázala to i v tomto zápase. Možná ji k tomu pomohl i nepřesvědčivý výkon domácího celku, ale to nic nemění na exportu všech bodů do Hradce Králové. Lokomotiva poskočila již na druhé místo tabulky a Hlušice se malinko vzdálily postupové čtyřce.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase tragický výkon domácích

Do zápasu vstoupili překvapivě lépe hosté a vydrželo jim to celý první poločas. Lokomotiva byla ve všech činnostech lepší. Byla důraznější, rychlejší i přesnější. Domácím se vůbec nic nedařilo a ztráceli i zdánlivě lehké balóny. Hostující tým se docela snadno dostával do šancí, ale žádnou z nich se jim nedařilo proměnit. Až po půlhodině hry se konečně zadařilo a hosté se dostali do vedení. V 35.minutě dostali hosté výhodu rohového kopu. Na letící míč nejvýše vyskočil hostující Vodák a hlavou otevřel skóre zápasu. Hosté vedli 0:1 a dál útočili. Domácí si v prvním poločase nevytvořili žádnou gólovou příležitost. Hosté ho mohli klidně vyhrát tři, nebo čtyři k nule a nikdo by se nedivil. Jenomže první poločas skončil hubeným vedením hostí 0:1 a tak pro domácí ještě nebylo vše ztraceno.

Druhý poločas rozhodl gól v nastavení

I do druhého poločasu vstoupili lépe hosté z hradecké Lokomotivy. Již po pěti minutách měla Lokáda jasnou gólovku. Hostující Hůlka se skvěle uvolnil a běžel sám na gólmana Hrubeše. Jenomže nedal a domácí tým to neuvěřitelně nakoplo. Najednou konečně začal hrát a donutil hosty stáhnout se na svou polovinu. Domácí tým si konečně vzpomněl na výborný zápas v minulém týdnu a ovládl hru. Hosté vyráželi již jen do brejků, které ovšem byly docela nebezpečné. V 68.minutě si domácí Kyral vynutil přímý kop asi z dvaceti metrů. Sám se k jeho exekuci postavil a přesnou utěšenou střelou, nedal gólmanovi Beránkovi žádnou šanci. Bylo srovnáno na 1:1 a vše začínalo znovu. Domácí více otevřeli hru a snažili se rozhodnout utkání v normální hrací době. Běžela první minuta nastavení, kdy letěl vysoký padáček do vápna domácího celku. Hostující Borovský dostal až nezvykle moc prostoru ke zpracování míče a tak toho využil a poté pohodlně skóroval do odkryté brány. Hosté se opět ujali vedení 1:2. Domácí se již zmohli pouze na jeden nepřesný centr do vápna a rozhodčí odpískal konec. Vzhledem k průběhu, hlavně prvního poločasu, je vítězství hostů asi spravedlivé.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice
Hlušice - vedoucí týmu Jaromír Průcha: První poločas to byla prostě hrůza. Rok a půl jsme nehráli tak špatně, jako v prvním poločase. Kdybychom hráli takhle v Kopidlně, tak jich dostaneme osm. Druhý poločas se to zvedlo a hru jsme vyrovnali. Povedlo se nám vyrovnat i skóre krásnou brankou Kyrala. Poté jsme hráli trošku na riziko a chtěli vyhrát. Jenomže hosté nás srazili do kolen v nastaveném čase druhým gólem.

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Lokomotiva HK - trenér Tomáš Chlumecký: První poločas jsme byli jasně lepší a mohli ho vyhrát o tři, čtyři branky. Domácí si nevytvořili vůbec nic. Na začátku druhého poločasu nedal Hůlka jasnou gólovku a domácí to nakoplo. Bohužel srovnali po trestňáku Kyral. Jenomže fotbalový bůh je spravedlivý a nadělil nám vítězný gól Borovského v nastaveném čase.



Sestavy


SK Čechie Hlušice
R. Hrubeš [-] - E. Pařízek [-] , J. Batelka [-] , M. Batelka [-] , M. Kohout [-] , R. Kyral [-] , M. Svěcený [-] (86. D. Žilka [-] ) , M. Holman [-] (30. J. Soumar [-] ) , J. Šimůnek [-] , P. Průcha [-] , M. Novotný [-]

TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - R. Čech [-] (68. M. Borovský [-] ) , P. Bělonohý [-] , D. Rosulek [-] (80. O. Demeter [-] ) , M. Zvolánek [-] , J. Schejbal [-] , D. Denk [-] , J. Javůrek [-] , A. Hůlka [-] , D. Vodák [-] , J. Pára [-]

Hráči zápasu: P. Průcha - D. Denk , P. Bělonohý .
Místo: Hlušice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Havlík Aleš - GEREG Tomáš, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.