Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokáda přejela první Kopidlno


Branky


0

Byl zápas o první místo v tabulce a dala se očekávat veliká bitva. V utkání padlo devět gólů, což se fanouškům hodně líbilo. Je pravdou, že na zápase nebyli pouze slušní fanoušci. Urážlivé až vulgární chování fanoušků Kopidlna bylo obrovskou kaňkou na jinak pohledném zápase. Není pro ně žádnou omluvou, že prý je někdo vyprovokoval, protože hostující fanoušci vyprovokovali rvačku v místní hospůdce, což do fotbalu vůbec nepatří. Na jejich chování nepřišla stížnost poprvé a tito fanoušci si musí uvědomit, že nedělají dobré jméno pro klub, kterému fandí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Lokáda dominovala

Čekal se opatrný začátek od obou mužstev, ale vůbec tomu nebylo tak. Domácí vlétli do zápasu jako uragán a hosté se nestačili divit. Ve třetí minutě zahrávali domácí rohový kop a nikým nekrytý Zvolánek doklepl míč do prázdné brány. Domácí se ujali vedení 1:0 a jejich tlak pokračoval. Uběhlo přesně deset minut a skóre zápasu se měnilo podruhé. Domácí Hůlka své sólo na bránu zakončil placírkou k tyči brány bezmocného Kováře a Lokáda vedla 2:0. V 15.minutě udělali hostující beci chybu a nabídli tak Denkovi možnost dostat se do samostatného úniku. Denk toho dokonale využil a po čtvrthodině prohrávalo Kopidlno tříbrankovým rozdílem. Domácí pokračovali v tlaku a vytvářeli si další šance. Při dvou velkých tutovkách začaroval hostující gólman Kovář. Hosty dostal do hry, v závěru poločasu gól na 3:1. Do šatny se povedlo snížit Dřímalovi a tak se do kabin odcházelo hostů přece jenom malinko veseleji a s nadějí, že jejich výkon bude stoupat.

Chvilka naděje hostům dlouho nevydržela

Do druhého poločasu vstoupilo lépe Kopidlno a po pěti odehraných minutách zdramatizovalo zápas. Na rozdíl jediné branky se podařilo snížit hostujícímu Poutníkovi a dalo se čekat drama. Domácí se o výsledek strachovali pouze tři minuty. Na rohový kop si nejvýš vyskočil Odehnal a upravil skóre na 4:2 pro domácí. Po této brance již hosté rezignovali a domácí hru opět ovládli. Další góly padaly až v závěru zápasu a byla to exhibice domácích Zvolánka s Hůlkou. Deset minut před koncem se tato dvojice prokombinovala až před bránu  a Zvolánek dával do prázdné. V 86.minutě se povedlo hostům snížit na 5:2, brankou Komárka. Jenomže neuběhla ani minuta a dvojice Hůlka, Zvolánek opět vymyslela krásnou akci, na konci které Hůlka opět věšel do prázdné. Lokáda tento zápas vyhrála zcela zaslouženě a vyhřívá se na prvním místě tabulky. Kopidlno je aktuálně na druhém místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka: Utkání jsme začali ve velkém stylu, a tak jsme vedli o tři branky, poté jsme malinko přestali hrát a hosté postupně snižovali až na rozdíl jedné branky. Pak jsme zase začali hrát a hostující mužstvo jsme totálně rozebrali a nasázeli jsme mu ještě tři branky, a tím jsme získali důležité tři body. Celé mužstvo zaslouží pochvalu za předvedenou hru. A obzvlášť by stál za vyzdvihnutí výkon debutujícího 17 letého Dostála. Kaňkou utkání bylo chování některých hostujících FANOUŠKŮ!!!!

FK Kopidlno
Trenér Miroslav Havelka: Nedá se říci, že jsme zaspali začátek utkání, my jsme na hřišti 30 minut vůbec nebyli. Domácí si v klidu zatrénovali. Nepředčili nás fotbalovostí, ale nasazením a pohybem. Závěr poločasu a začátek druhého patřil nám a soupeři jsme naznačili, že máme navíc. Jenže přišel opět útlum. Domácí zaslouženě zvítězili. Fanoušků fotbalu se tentokrát musím zastat, neboť dle řady přítomných, celkem poklidnou atmosféru vyhrotil jeden z místních hostů restaurace, který zřejmě s fotbalem nemá nic společného.



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - M. Zvolánek [-] (80. P. Bělonohý [-] ) , J. Schejbal [-] (71. L. Svatoň [-] ) , D. Denk [-] , A. Hůlka [-] , J. Javůrek [-] , D. Rosulek [-] , J. Dostál [-] (62. J. Němec [-] ) , D. Vodák [-] , J. Odehnal [-] , J. Pára [-]

FK Kopidlno
M. Kovář [-] - L. Komárek [-] , V. Hnát [-] , Š. Malý [-] (46. J. Janáček [-] ) - P. Zedek [-] (77. M. Šafařík [-] ) , T. Dřímal [-] (46. J. Geršl [-] ) , O. Černovský [-] , P. Berounský [-] , D. Machačný [-] - J. Dřímal [-] , M. Poutník [-]

ŽK: 11. M. Zvolánek , 26. D. Denk , 54. A. Hůlka , 69. J. Němec - 12. M. Poutník , 70. D. Machačný .
Hráči zápasu: J. Dostál , A. Hůlka , M. Zvolánek - J. Dřímal .
Místo: LOKO HK. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Havlík Aleš - KLEČKA Ivan, DOUBIC Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.