1:2p.
(0:0)
68. T. Valc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 13:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V remízovém zápase braly druhý bod Malšovice


Branky


55. R. Balcar - 68. T. Valc
0

Do šesté Libáně zavítaly čtvrté Malšovice. Oba týmy doposud získaly třináct bodů a tak se očekávala bitva od začátku až do konce zápasu. To se také nakonec potvrdilo a utkání dospělo až k pokutovým kopům. Po tomto zápase Malšovice o bod odskočily Libáni a udržely kontakt s první čtyřkou. Ve vyrovnané tabulce mírně zaostává pouze poslední Chlumec nad Cidlinou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V bezbrankovém prvním poločase mírně lepší hosté

Do zápasu vstoupil lépe hostující tým a také si vytvořil mírnou převahu. V prvních patnácti minutách měly Malšovice více ze hry a také si vytvořily první gólovou situaci. Po skvělém uvolnění běžel hostující Dušánek sám na bránu. Jenomže v rozhodující chvilce si míč předkopl o trochu víc a dal tak šanci zasáhnout domácímu gólmanovi Hamplovi. Poté se hra vyrovnala a hrálo se převážně ve středu hřiště. Do šancí se již oba týmy dostávaly velice sporadicky a žádná z nich nebyla vyloženě gólová. Hra obran v prvním poločase převládala nad útočnou aktivitou. První poločas tak skončil bez branek a oba týmy přemýšlely o výhře v poločase druhém.

Ani druhý poločas nerozhodl o vítězi

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy opatrně a hra se odehrávala převážně mezi vápny. Po deseti minutách se domácí tým dostal do vedení, které zanechává mírnou hořkost u hostujících Malšovic. V 55.minutě došlo tvrdšímu střetu hostujícího brankáře Špáse s domácím útočníkem. Hostující gólman zůstal po střetu ležet a pro domácího Balcara již nebylo problémem zasunout míč do prázdné brány. Domácí se ujali vedení 1:0 a bylo na Malšovicích, jak se jim povede se vzchopit. Hosté se pomalu ujali režie hry a do deseti minut od rozehrání se jim podařilo vyrovnat. V 68.minutě se po křídle uvolnil hostující hráč a dostal se až k vápnu. Přišla přesná přihrávka pod sebe na Valce, který z hranice vápna, přesnou střelou po zemi k tyči, nedal gólmanovi Hamplovi žádnou šanci. Bylo srovnáno na 1:1 a úroveň hry okamžitě poklesla. Až do konce zápasu si žádný z týmů nevytvořil ani převahu a ani jasnou gólovou šanci. Zápas tak skončil remízou a šlo se na pokutové kopy.

V penaltovém rozstřelu úspěšnější Malšovice

Penalty rozhodli hráči hostů ve svůj prospěch, protože domácí neproměnili dva pokutové kopy a hosté nedali pouze jednou. Vítězství Malšovic na pokutové kopy je zasloužené, protože i v zápase byly tím mírně lepším týmem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Vedoucí mužstva jiří Pešta: V dnešním utkání jsme doma chtěli získat tři body, což se nám bohužel nepodařilo. Tak bereme jenom bod, což je málo v tak vyrovnané skupině.

TJ Sokol Malšovice
Trenér Bohumil Krucký: Prohrávali jsme po velmi problematickém gólu. Jasný faul na brankaře, neodpískaný, kdy brankář ležel zraněný na zemi. Hrálo se dál min. 10 vteřin, kdy soupeř, než by sportovně přerušil hru, tak skóroval do prázdné branky. Brankář byl následně ošetřován. Přesto si z ovlivněného zápasu odvážíme dva body.



Sestavy


TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] (88. P. Bányácski [-] ) - M. Valnoha [-] , D. Knížek [-] , R. Havlík [-] , J. Jůza [-] (70. H. Tu [-] ) , O. Mička [-] , Z. Pešta [-] (88. L. Miech [-] ) , A. Sitař [-] , J. Smetana [-] , R. Mutzer [-] , R. Balcar [-] (81. M. Kalinka [-] )

TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - Z. Libřický [-] , M. Luňák [-] - - Z. Papík [-] (86. J. Horký [-] ) , T. Franc [-] , J. Jareš [-] , P. Tobiášek [-] , D. Krejčí [-] , R. Dušánek [-] , L. Rejha [-] , T. Valc [-]

ŽK: 62. R. Mutzer , 67. Z. Pešta - 38. J. Jareš , 70. Z. Papík , 80. P. Tobiášek .
Hráči zápasu: T. Franc , P. Tobiášek .
Místo: Libáň. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hlavsa Václav - KUDLÁČEK Milan, OTAVA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.