3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice dokonale zaskočily hosty z Kobylic


Branky


0

Třetí Předměřice hostily na svém hřišti první Kobylice. V této skupině opravdu nezáleží, na kterém místě se nachází zrovna daný tým, ale jakou má momentální formu. Všechny zápasy v této skupině jsou vyrovnané až do konce a málokdy se stane, aby byl rozdíl ve skóre vícebrankový. Po tomto kole mají Předměřice v tabulce malinký náskok a ostatní týmy jsou seřazené na třech bodech. V posledních dvou zápasech to bude o vysněnou první čtyřku ještě tuhý boj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase pouze jeden gól v síti hostí

Do zápasu vstoupila obě mužstva hodně opatrně, protože šlo o hodně. Domácí hráči postupně zjistili, že dnes moc velké nebezpečí od hostů nehrozí a začali zlobit. Již v první půlhodině si Předměřice vytvořily dvě dobré možnosti ke skórování, ale nic z toho nebylo. A tak se stav utkání měnil až v 32.minutě. Domácí Mindek se rozhodl pro sólo, které provedl opravdu bravurně. Položil si i gólmana Holého a prakticky do prázdné brány skóroval. Domácí se ujali vedení a až do konce poločasu nedovolili hostům srovnat stav skóre. Do kabin se tak šlo za těsného vedení domácího týmu, který odcházel do šaten určitě spokojenější. To v kabině Kobylic se schylovalo k pořádné bouři.

Jasně lepší Předměřice v druhém poločase

Bouře v kabině hostů nepomohla a byl to opět domácí tým, komu se podařilo skórovat. Už po pěti minutách hry potáhl Štěpán Bezvoda míč po lajně, posunul si ho do vápna a křížnou střelou asi z dvaceti metrů zaskočil gólmana Holého v brance Kobylic. Byl to navlas stejný gól, jako se povedlo vstřelit Martinovi Strakatému v kole minulém. Domácí hru kontrolovali a hosty do ničeho nepouštěli. Až v závěru utkání, když už hráli hosté na čtyři útočníky a všechny míče nakopávaly do vápna, se hostům podařilo vstřelit branku. V 85.minutě domácí Hopko dvakrát vyrazil střelu hostujících hráčů, ale na třetí dorážku od Dvořáka už byl krátký. V poslední minutě zápasu vlétl do vápna hostí Bareš a gólman Holý ho tvrdě fauloval. Následovala červená karta pro Holého a Barešův odjezd do nemocnice. Celá redakce mu tímto přeje brzké uzdravení a ať se co nejdřív vrátí na fotbalové trávníky. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil Luboš Ponikelský a hned potom rozhodčí ukončil zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Vedoucí mužstva Martin Pšenička: Vyrovnaný zápas,který dopadl lépe pro nás. Dali jsme dva pěkné góly a zaslouženě tak vyhráli. Černou kaňku na tomto utkání udělal hostující brankář Holý v 90 minutě.Jak to jenom říci slušně…Holý surově a nesmyslně podrazil Jana Bareše v pokutovém území. Následovala červená karta,pokutový kop a odjezd Bareše do nemocnice v sanitce.Honza se tak přidal k dalším šesti zraněným a přidal nám tak více vrásek na čele. Pokutový kop proměnil Ponikelský a upravil tak na 3:1.

FC Spartak Kobylice
Trenér Josef Karabinoš: Jsem velice zklamán z výkonu svého mužstva. Hráči nepochopili důležitost utkání, jakoby nevěděli o, co se hraje. Hodně mizerný výkon. Po zákroku našeho gólmana došlo ke zranění domácího hráče. Je mi to moc líto. Já bych mu chtěl mým jménem a i celého našeho mužstva popřát brzké uzdravení.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Hopko [-] - R. Frank [-] , O. Vyleťal [-] , M. Strakatý [-] (85. J. Bouček [-] ) , D. Lejp [-] , Š. Mindek [-] , J. Bareš [-] (90. J. Bouček [-] ) , E. Bareš [-] (88. P. Jiroušek [-] ) , Š. Bezvoda [-] , J. Hlavatý [-] , L. Ponikelský [-]

FC Spartak Kobylice
J. Holý [-] - J. Hejcman [-] , F. Marek [-] - D. Sedláček [-] (46. P. Dvořák [-] ) , J. Pečenka [-] (81. L. Novotný [-] ) , J. Herzog [-] , J. Vávra [-] , V. Trutnovský [-] (32. T. Dušek [-] ) , O. Karabinoš [-] - T. Havlíček [-] , D. Nový [-] -

ŽK: 13. O. Vyleťal , 33. E. Bareš - 20. J. Herzog , 89. J. Holý . ČK: 90. J. Holý .
Hráči zápasu: J. Bareš , D. Lejp .
Místo: Předměřice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Bednář Leoš - OTAVA Marian, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.