2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva body pro Lokádu po penaltách


Branky


0

Pátá Lokomotiva Hradec Králové hostila druhé Malšovice. V této skupině opravdu nezáleží, na kterém místě se nachází zrovna daný tým, ale jakou má momentální formu. Všechny zápasy v této skupině jsou vyrovnané až do konce a málokdy se stane, aby byl rozdíl ve skóre vícebrankový. Po tomto kole mají Předměřice v tabulce malinký náskok a ostatní týmy jsou seřazené na třech bodech. V posledních dvou zápasech to bude o vysněnou první čtyřku ještě tuhý boj.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Větší šance hostů v bezbrankovém prvním poločase

V hradeckém derby se potkaly týmy, které se dobře znají a neměly by se ničím překvapit. Ale Malšovice přece jen zaskočily domácí tým svou kompaktní jednoduchou hrou, kdy ze zodpovědného bránění, dokázaly vyrazit do rychlého protiútoku. Dokonce se hosté dvakrát dostali do velice dobrých možností k zakončení, které patřili do kategorie tutovek. Jenomže ani jedna z těchto šancí neskončila gólem a proto také první poločas skončil bez branek. Jinak byl jeho průběh docela vyrovnaný, ale hosté při odchodu do kabin hodně litovali, že první poločas neskončil s jejich vedením. To domácí do druhého poločasu museli přidat.

Lokáda přišla o své vedení v závěru zápasu

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácím, když se už v 52.minutě ujali vedení. Na pěkný centr do vápna si naběhl Jirka Javůrek a položil se do střely a nádherným volejem překonal bezmocného gólmana Špáse. Lokáda se ujala vedení 1:0 a své vítězství si chtěla pojistit druhou brankou. Lokáda hru kontrolovala a hosty do ničeho nepouštěla. No jo, ale druhý gól se jí vstřelit nepodařilo a tak přišel zákonitý trest v podobě vyrovnání. Do konce utkání chyběly čtyři minuty, kdy se prosadil nejlepší střelec Malšovic Dušánek a srovnal stav zápasu na 1:1. Zklamaní domácí hráči už nenašly síly na otočení skóre a tak se šlo na pokutové kopy.

V penaltách zazářil víc domácí gólman Beránek

V této skupině může rozhodovat každý bodík a tak hráči přistoupili k penaltám hodně zodpovědně. Možná až moc. Protože za domácí jeden hráč překopl a druhému chytil penaltu gólman Špás. Jenomže hosté kopali ještě mizerněji. Jednu penaltu také překopli a dvě jim chytil gólman Beránek, čímž zajistil pro svůj tým cenný druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Trenér Tomáš Chlumecký: Výkon Malšovic mě mile překvapil, protože hrály kompaktně a dobře bránily. Musím uznat, že první poločas mohli hosté vyhrát 0:2. V druhém poločase se nám podařilo vstřelit gól a hru jsme, skoro až do konce zápasu kontrolovali. Obrovská škoda je, že jsme neudrželi vedení až do konce. Ale možná tento druhý bod bude v konečném účtování zlatý. Tentokrát jsme si nevytvořili takové množství šancí jako v jiných zápasech.

TJ Sokol Malšovice
Trenér Bohumil Krucký: Po promarněných šancí z kraje utkání jsme prohrávali. V bojovném utkání jsme ke konci zápasu srovnali skóre. V penaltovém rozstřelu jsme selhali a tak si odvážíme celkově jeden bod.



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - J. Javůrek [-] , J. Pára [-] , M. Zvolánek [-] , J. Schejbal [-] , D. Denk [-] , D. Rosulek [-] , J. Dostál [-] , D. Vodák [-] , J. Odehnal [-] , O. Matoušek [-] (80. M. Borovský [-] )

TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - M. Luňák [-] , Z. Libřický [-] - J. Horký [-] (78. L. Rejha [-] ) - O. Etflaiš [-] (53. D. Ninger [-] ) , R. Dušánek [-] , J. Brokeš [-] , J. Jareš [-] , T. Valc [-] (65. D. Lemon [-] ) , R. Freiberg [-] , T. Franc [-]

ŽK: 59. M. Zvolánek - 72. M. Luňák , 76. Z. Libřický , 78. J. Horký .
Hráči zápasu: J. Dostál - R. Dušánek .
Místo: LOKO HK. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Styblík Jaromír - STEJSKAL Luboš, VLACHYNSKÝ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.