0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice prokázaly větší touhu po vítězství


Branky


0

Třetí Lokomotiva Hradec Králové hostila na svém hřišti čtvrté Hlušice. Ani jedno z mužstev ještě nemělo stoprocentně zajištěnou účast v jarních bojích o postup. Domácí potřebovali minimálně bod a hosté nejméně dva. Čekalo se opatrné utkání, což se potvrdilo. Jenom se čekalo, že domácí půjdou za body více energicky. Po tomto zápase si obě mužstva prohodila místa v tabulce a obě postoupila do jarních bojů o postup do 1.A. třídy.

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím patřil akorát úvod prvního poločasu

V úvodu zápasu si mírnou převahu vytvořil domácí tým a dostal se také do dvou nadějných situací. Jenomže v bráně stál zkušený Karel Průcha a ani jednou se překvapit nenechal. Postupně přebrali iniciativu hosté a stále víc se dostávali k brejkovým situacím. Poprvé Hlušice zahrozily, když Svěcený zatáhl míč a jeho střela zazvonila o břevno domácí brány. V 25.minutě se poprvé měnilo skóre zápasu, když se prosadil hostující Jaroslav Soumar. A cestu ke gólu měl velice snadnou. Když gólman Beránek vyrazil první střelu hlušického hráče, tak dobíhal pouze Soumar a v pohodě vstřelil úvodní branku zápasu. Po tomto gólu se hosté zatáhli a poctivě bránili jednobrankový náskok. První poločas tak skončil těsným vedením hostujících Hlušic.

Hosté v druhém poločase splnili finálový sen

Domácí trenér Chlumecký nabádal hráče v kabině, ať hlavně neinkasují, že nějaká branka se vstřelit určitě povede a vytoužený bod bude doma. Do druhého poločasu také vstoupil lépe domácí tým. Jenomže neuběhlo ani pět minut a všechny plány domácích zhatila druhá branka v jejich síti. A byl to opět Soumar, který skóroval po perfektní přihrávce od Svěceného. Hlušice vedly 0:2 a tento výsledek jim zaručoval postup do finálové čtyřky, takže se ho určitě nemínili vzdát. Domácím se nedá upřít snaha o zkorigování výsledku, ale hosté jim prostě skórovat nedovolili. Hlušice se na tento zápas připravily o hodně lépe a odměnou jim byla výhra v tomto těžkém zápase. Lokáda nakonec skončila čtvrtá a to také díky domácí nečekané prohře Kobylic.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Trenér Tomáš Chlumecký: V úvodu zápasu jsme měli malinkou převahu, ale pak byli lepší hosté. Mužstvu jsem v kabině o přestávce říkal, ať hlavně nedostaneme gól, že nějaký určitě dáme. Jenomže jsme inkasovali hned na začátku a bylo po zápase. My jsme tedy prohráli hodně blbě. Naštěstí Kobylice doma prohrály také a pomohly nám tím k postupu.

SK Čechie Hlušice
Spolupracovník redakce Jaromír Průcha: Celý týden jsme se připravovali na utkání sezony. Bylo vidět, že jsme se připravili lépe než domácí. Obě mužstva chtěla bodovat. My jsme hráli ze zabezpečené obrany a to jim nevyhovovalo. Jsme šťastní, že jsme se dokázali do postupové čtyřky dostat.



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - A. Hůlka [-] , J. Pára [-] , M. Zvolánek [-] (58. J. Javůrek [-] ) , J. Schejbal [-] , D. Denk [-] , D. Rosulek [-] , J. Dostál [-] , D. Vodák [-] , J. Odehnal [-] , O. Matoušek [-]

SK Čechie Hlušice
K. Průcha [-] - J. Batelka [-] , M. Batelka [-] , M. Kohout [-] , R. Kyral [-] , J. Soumar [-] , M. Svěcený [-] (64. J. Špaček [-] ) , M. Šimůnek [-] , J. Šimůnek [-] , M. Strýhal [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 39. J. Odehnal .
Hráči zápasu: K. Průcha , J. Šimůnek , J. Soumar .
Místo: LOKO HK. Počet diváků: 82. Rozhodčí: Stejskal Luboš - OTAVA Marian, ODVÁRKO Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.