Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy si připisují první bod za remízu s Libčany


0

Do nové sezony vstoupil sobotním utkání další nováček, který postoupil z nižší soutěže - Sokol Nepolisy přivítal na svém hřišti posílené Libčany. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V Libčanech přívítali před sezonou několik posil, hráči jako Michael Mařas, Ondřej Karanský a další přišli do Libčan na hostování z divizní Olympie. Posílení zvedlo sebevědomí celému týmu, což se promítlo i do zápasu s nováčkem 1. A třídy. 

Hráči Libčan drželi v první půli balon více na svých kopačkách a hledali skulinky v obraně Nepolis. Hosté však nebyli jen ustrašeným sparing partnerem, který jen odkopává míče ze svého pokutového území. Hráči Nepolis se nebáli přejít do rychlých protiútoků a pořádně tak ztrpčovat život obraně Libčan. 

První branku utkání vstřelili domácí, Nepolisy poslal do vedení obránce René Chaloupka, který se prosadil v 28. minutě. Vedení domácího celku ale mělo jepičí život, protože už o minutu později se o vyrovnání postarala letní posila z Olympie Ondřej Karanský. 

Obraz hry se v dalším průběhu poločasu příliš neměnil a do kabin se oba týmy rozešly za nerozhodného stavu. 

Přetahovaná bez vítěze

I ve druhé půli chtěli hosté sázet na svoji kombinační hru, postupující čas a neutuchající horko jim však bylo těžkým protivníkem. Oběma týmům docházely síly, což se promítlo hlavně v obranné hře obou mužstev, a přítomní diváci se tak dočkali dalšího přídělu branek. 

Do vedení se tentokrát dostali hosté, za které se v 56. minutě prosadil Lukáš Hubička - další zapůjčený hráč z hradecké Olympie. Podobně jako při první brance Nepolis, ani teď se Libčany neradovali z vedení dlouho. V 59. minutě totiž opět vyrovnal misky vah útočník domácích Pavel Pokorný. 

Soupeři i nadále pokračovali v dramatické přetahované, za delší konec chvilku tahali hosté, konkrétně v 64. minutě, kdy je do vedení poslal druhou brankou Lukáš Hubička. Ani tentokrát ale Libčany nedokázaly své vedení uhájit. Obrana Libčan v konfrontaci s útočnou vozbou domácích potřetí neuspěla v 70. minutě, kdy se dalším dvougólovým střelcem stal útočník Nepolis Pavel Pokorný. 

Přetahovaná obou týmu alespoň co se týče střílení gólů poamlu utichala, a zápas tak po devadesáti minutách neznal vítěze. Týmy se za stavu 3:3 odebrali k penaltovému rozstřelu. 

 

Penaltový rozstřel se lépe povedl střelcům Libčan, kteří se na rozdíl od exekutorů Nepolis nemýlili, a Libčany tak po vítězství v rozstřelu 2:4 získaly bonusový bod navíc. 



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - D. Šustr [-] , R. Zámečník [-] , R. Chaloupka [-] , M. Ullmann [-] - T. Hanuš [-] , J. Lihan [-] , J. Smadiš [-] (80. T. Skokan [-] ) , P. Hanuš [-] - L. Pánek [-] , P. Pokorný [-] (86. R. Hanuš [-] )

SK Libčany
P. Červenka [-] - M. Mařas [-] , M. Černý [-] , L. Hubička [-] , D. Homoláč [-] - P. Hůlka [-] , O. Karanský [-] (80. J. Zahradník [-] ) , S. Libřický [-] , M. Klouda [-] (64. J. Mádlo [-] ) - P. Jiřík [-] , R. Jelínek [-] (75. L. Bína [-] )

ŽK: 40. J. Lihan , 62. L. Pánek , 80. T. Skokan , 83. M. Ullmann - 88. P. Jiřík .
Místo: Nepolisy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.