Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody mezi Libčany a Sobotkou vyzněly o bod lépe pro hosty


0

Utkání bohaté na branky od první do poslední minuty a od prvního do posledního penaltového kopu se odehrálo v Libčanech. Domácí v zápase několikrát vedli, nakonec se museli spokojit s bodem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tahali za delší konec provazu

Libčany vstoupily do zápasu ve velkém tempu a svého soupeře notně zaskočily. Od úvodních minut kontrolovali domácí hráči balon a již po 4 minutách se mohli poprvé radovat z branky, o kterou se postaral Lukáš Hubička. Vedoucí trefa přinesla do řad domácích ještě větší klid a pohodu, kterou příliš nenarušilo ani vyrovnání Jakuba Tanečka z 10. minuty. Domácí po obdržené brance neznervózněli a nadále pokračovali ve své aktivní hře. Odměnou jim byla pětiminutovka od 15. do 20. minuty, kdy se trefil Petr Hůlka a Petr Jiřík. Libčany rázem vedli o dvě branky 3:1 a předváděná hra nasvědčovala poměrně jasné záležitosti ve prospěch domácích. Jejich plány ale krátce před poločasem zkřížil druhou brankou Jakub Taneček. 

Sobotka bojovností přetlačila Libčany

Úvod druhé půle nenasvědčoval tomu, že by se na hráče Libčan padla nervozita z obdržené branky. Domácím se naopak podařilo vzít si nazpět dvoubrankové vedení, a sice v 49. minutě, kdy se podruhé v zápase prosadil Petr Jiřík. Ani toto dvougólové vedení nedokázali domácí udržet. S přibývajícím časem se misky vah začaly převažovat a Sobotka získávala půdu pod nohama. Hosté začali přehrávat soupeře a po brankách Jakuba Tanečka a střídajícího Jaroslava Kubišty z 84., respektive 86. minuty si svoji zarputilostí a bojovností vynutili penaltový rozstřel. 

 

Penaltová loterie nabídla podobnou podívanou jako předchozích devadesát minut, žádnému z týmů se nedařilo odskočit soupeři. Rozhodný krok nakonec udělali hráči Sobotky, kteří v penaltovém rozstřelu zvítězili 11:12, a z těžkého utkání si tak odvezli skvělé dva body. 



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Mařas [-] , M. Bořke [-] , M. Černý [-] , L. Hubička [-] - M. Klouda [-] (60. J. Mádlo [-] ) , S. Libřický [-] , P. Jiřík [-] , R. Jelínek [-] - P. Hůlka [-] , O. Karanský [-]

SK Sobotka
M. Taneček [-] - T. Pavlíček [-] , P. Halbych [-] , J. Gerboc [-] , M. Topič [-] (78. D. Juriga [-] ) - J. Vích [-] , O. Knobloch [-] , P. Škopán [-] , P. Topič [-] (55. J. Kubišta [-] ) - Z. Přikryl [-] (62. D. Šotka [-] ) , J. Taneček [-]

ŽK: 22. L. Hubička - 20. M. Topič , 36. J. Taneček , 50. P. Halbych , 56. J. Vích .
Místo: Libčany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.