1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice rozhodla zákopovou válku proti Českému Meziříčí až v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Roudnice v týdnu porazila tým Bílé Třemešné a tyto cenné body chtěla potvrdit proti outsiderovi z Českého Meziříčí. Domácí dlouho obléhali domácí branku, ale góly začaly padat až v penaltovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nikdo nesmí projít

České Meziříčí přijelo na hřiště Roudnice s opatrnou taktikou, která se zakládala na pevné defenzivní hře, která byla naordinována na úkor ofenzivě. Roudnice proto od prvních minut obléhala pokutové území Českého Meziříčí. Hosté však dokázali utěsnit každou skulinku, která by mohla vést k jejich brankáři Davidu Fryntovi. 

Roudnice tak sice držela balon na svých kopačkách, stereotypní kombinace kolem pokutového území Českého Meziříčí nenašla cestu ke gólovému ohrožení Fryntovy branky, a poločas proto skončil bezbrankovou remízou. 

Nikdo neprošel

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil, jediný rozdíl byl v tom, že domácí obléhali opačnou branku než v prvním poločase. České Meziříčí se nadále soustřeďovalo na své definzivní úkoly, které jim vycházely výborně. Roudnice se ani ve druhé polovině utkání nedostala k tomu, aby mohla vstřelit branku. Hosté předvedli v obranné fázi velmi bojovný a obětavý výkon, díky kterému nakonec udrželi bezbrankové skóre po celých 90 minut. 

 

Během penaltových rozstřelů už obránci před brankářem Fryntou nestáli, a střelci Roudnice tak měli konečně snažší pozice ke skórování. To se projevilo na výsledku rozstřelu, který domácí vyhráli 4:2, a mohli se tak radovat z bonusového druhého bodu. Neméně radosti bylo i v táboře hostí, kteří brali jeden bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roudnice
Vladislav Koudelka - trenér mužstva Sokol Roudnice: Dnes kdybychom hráli do půlnoci, tak bychom branku nedali. Hosté se od začátku zakopali na vlastní půlce a my nebyli schopni dostat míč do sítě. Chyběl nám moment překvapení, ale uznávám, že proti bránící zdi je to těžké.




Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - A. Svatoň [-] (72. D. Koutník [-] ) , D. Mrštík [-] , J. Krejcar [-] , T. Vlasák [-] - J. Tomeš [-] , O. Kmoníček [-] , J. Brendl [-] , J. Židík [-] - Z. Bednář [-] , J. Krejcar [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - M. Čiháček [-] , M. Kozák [-] , A. Kupka [-] , T. Krajňák [-] - J. Tomášek [-] , L. Hlavsa [-] , J. Rezek [-] (62. T. Havel [-] ) , O. Ježek [-] - M. Hovorka [-] , D. Jančura [-] (77. L. Baše [-] )

ŽK: 37. D. Jančura , 38. A. Kupka , 81. T. Havel , 84. M. Hovorka .
Místo: Roudnice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.