0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice vyhrála v Miletíně


Branky


0

Fotbalisté Miletína na svém hřišti přivítali tým Roudnice. Hosté mohli jít do zápasu plní sebevědomí, jejich výkony ze začátku sezony je totiž vynesli do nejvyšších pater tabulky. Miletín ale nebyl odevzdaným soupeřem a tři body nakonec nedal zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miletín nevyužil dobrý nástup

Vstup do zápasu měli lepší hráči domácího týmu, kteří v úvodních minutách několikrát ohrozili branku, kterou hájil Martin Tomek. Fotbalisté Miletína se dostali do několika dobrých střeleckých příležitostí, brankář Tomek si ale v bráně počínal na výbornou a svými zákroky dokázal chytit všechny střely domácích útočníků. Tomek se blýskl zejména v polovině první půle, kdy chytil i penaltu. 

Nevyužitých šancí mohli domácí litovat v samotném závěru prvního poločasu, v 45. minutě se totiž k zakončení dostal Ondřej Kmoníček a jeho zakončení si našlo cestu za záda brankáře Miroslava Richtera. 

Roudnice pojistila vedení

Ve druhém poločase se hrála vyrovnaná hra na obou stranách. Fotbalisté Miletína měli i teď několik dobrých příležitostí. "Ne" všem domácím střelcům řekl brankář Tomek, který pokračoval v dobrém výkonu z prvního poločasu a jistými zákroky zastavoval šance domácích a nedovoloval jim ani dorážet. 

Svoji šanci dokázali opět využít hosté. V 65. minutě se dokázal Tomáš Vlasák dostat za brankáře Richtera a střelou do prázdné branky pohodlně zvýšil na 0:2. 

Dvoubrankové manko už bylo pro domácí příliš velké sousto a ve zbytku utkání se do příležitostí ke zdramatizování zápasu nedostali. Roudnice tak mohla být ráda za svoji efektivitu a především za brankáře Tomka, který svůj tým podržel důležitými zákroky.



Ohlasy k zápasu


SK Miletín
Antonín Kraus - asistent trenéra SK Miletín: Na domácím hřišti jsme přivítali zatím nejkvalitnějšího soupeře. Přesto jsme si vytvořili několik šancí k tomu, aby body mohly zůstat doma. Ale když za bezbrankového stavu neproměníme ani penaltu nemůžeme vyhrát.




Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] (75. A. Lámr [-] ) , T. Novotný [-] , L. Andrle [-] , Š. Kulina [-] (53. M. Krátký [-] ) - F. Vondrouš [-] (70. L. Kněžourek [-] ) , O. Machačka [-] , L. Nálevka [-] , J. Hátle [-] - J. Němeček [-] , Z. Urban [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - L. Koutník [-] , Z. Mikan [-] , J. Krejcar [-] , T. Vlasák [-] - J. Tomeš [-] , O. Kmoníček [-] (88. J. Mičiak [-] ) , J. Brendl [-] , D. Koutník [-] (73. M. Vítek [-] ) - J. Krejcar [-] (90. J. Šanda ml. [-] ) , Z. Bednář [-]

ŽK: 83. O. Machačka - 22. L. Koutník , 50. O. Kmoníček , 77. T. Vlasák .
Místo: Miletín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.