Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany přestřílely Úpicy


Branky


0

Před čtvrtým kolem fotbalisté Libčan stále čekali na plnohodnotnou výhru za tři body. Do této chvíle sbírali domácí fotbalisté dvě penaltové výhry a jednu penaltovou prohru. Zápas proti Úpici rozstřelem neskončil, Libčany rozhodly o svých třech bodech v základní hrací době a zvítězily 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní vstup domácích

Domácí vstoupili do zápasu aktivně a svoji hrou se dostávali do šancí. První nebezpečná šance domácího týmu hned skončila brankou. Ve 4. minutě ke střele napřáhl Jaroslav Mádlo a jeho tvrdá střela doplachtila až za záda brankáře Úpice Marcela Douska. Domácí vytěžili ze svého bleskového nástupu maximum a ve 14. minutě zvyšoval vedení Libčan Ondřej Karanský. 

Za dvougólového vedení přišlo lehké zaspání, které ve 33. minutě potrestal záložník Úpice Ladislav Mach. Kontaktní branka opět přinesla zápasu náboj, Úpice si byla vědoma, že je opět v kontaktu a začala vyrovnávat hru. V prvním poločase už se ale žádný z týmů nedokázal prosadit.

Domácí si nenechali ukrást vítězství

Ve druhém poločase se hra vyrovnala a na konci šesté desetiminutovky přišlo gólové přetahování. V 59. minutě dokázal skóre vyrovna úpický Lukáš Rada. Radost ale hostům dlouho nevydržela, protože hned o dvě minuty později se dalekonosnou střelou z 25 metrů prosadil Jaroslav Mádlo.

Domácí se rychlým návratem vedení opět uklidnili a pokračovali ve své sebevědomé hře. V 77. minutě dokonal svůj hattrick Jaroslav Mádlo a definitivní pojistku přidal gólem na 5:2 Roman Jelínek. Libčany se během zápasu nepoložily z kontaktních branek soupeře a zasloužene slavily první tříbodové vítězství.



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér mužstva Sparta Úpice: Nevyšel nám vstup do utkání a ve 14. minutě jsme prohrávali 2:0. Domácí nás přehrávali a hlavně vyhráli snad všechny osobní souboje. Poté se hra vyrovnala a do poločasu se nám podařilo snížit. V 59. min. jsme skóre srovnali, ale z následující akce se domácí nechytatelnou ránou ujali opět vedení. V dalších minutách hlavní rozhodčí předvedl sporné momenty, které se těžko dají pochopit, jeden nás bohužel stál branku na 4:2 a bylo prakticky po zápase. Domácím gratuluji k vítězství.



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Mařas [-] , M. Bořke [-] , M. Černý [-] , D. Homoláč [-] - P. Jiřík [-] , J. Mádlo [-] , A. Polyakov [-] (75. M. Klouda [-] ) , O. Karanský [-] (78. R. Jelínek [-] ) - D. Hůlka [-] , L. Hubička [-]

SK Sparta Úpice
M. Dousek [-] - V. Prouza [-] , J. Peterka [-] (83. P. Seidel [-] ) , L. Mach [-] , T. Brus [-] (68. L. Malinský [-] ) - J. Marel [-] , M. Čáp [-] , J. Kulhánek [-] , L. Rada [-] - P. Kejzlar [-] , J. Pich [-]

ŽK: 38. M. Černý , 63. A. Polyakov - 86. J. Marel , 88. J. Pich .
Místo: Libčany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.