1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany těsně porazily Nový Hradec


Branky


0

Na půdu lídra soutěže přicestoval tým Nového Hradce Králové. Libčany chtěly na vlastním hřišti potvrdit roli favorita a zároveň si upevnit první příčku soutěže. Domácím se podařilo prosadit až ve druhém poločase, a tři body tak zůstaly v Libčanech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První poločas nebyl z pohledu domácího týmu ideální. Libčany působily mdlým dojmem a jejich kombinace postrádala dynamiku i moment překvapení. Nový Hradec hrál o něco lépe, hosté si dokázali poradit s útoky domácího týmu, na útočné polovině se jim ale nevedlo stejně jako domácím. 

Libčany do konce prvního poločasu nedokázaly oživit svoji stereotypní hru, kterou neměli moc šancí překvapit hostující obranu. První poločas proto skončil bezbrankovou remízou. 

Domácí vybojovali tři body

Druhý poločas už byl pro domácí barvy veselejší. Libčany si během poločasové pauzy dokázaly vysvětlit nedostatky první půle a jejich nápravu zařadily do programu druhé části hry. Domácí byli ve druhém poločase opět častěji na balonu, nyní se jim ale dařilo lépe se pohybovat a rychleji dostávat míč od nohy. 

Aktivnější přístup se domácím vyplatil v 61. minutě. V té době se k míči dostal útočník Ondřej Karanský a svým přesným zakončením poprvé překonal brankáře Nového Hradce Jana Sedláčka. Přerušení gólového mlčení domácí tým povzbudilo i uklidnilo. Libčany pokračovaly ve svém bojovném výkonu. 

Hosté ale nechtěly dát body zadarmo a v závěrečných minutách se vzepřely k finálnímu tlaku. Fotbalisté Nového Hradce dokázali několikrát uzamknout Libčany před jejich pokutovým územím, vyrovnání ale hosté nevybojovali. Libčany se tak mohly radovat z dalšího vítězství v sezoně a se 17 body se vyhřívají na prvním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
Vojtěch Kunčar - vedoucí mužstva SK Libčany: Dnes jsme body těžce vybojovali, v první poločase jsme působili bez elánu. Do druhého poločasu jsme vletěli s chutí a větší vůlí po vítězství. Musím všechny pochválit za odbojované utkání.




Sestavy


SK Libčany
J. Teichman [-] - M. Mařas [-] , M. Bořke [-] , M. Černý [-] , A. Polyakov [-] (72. L. Bína [-] ) - S. Libřický [-] , P. Jiřík [-] , J. Mádlo [-] (57. M. Friedl [-] ) , L. Hubička [-] - O. Karanský [-] (80. M. Zahradník [-] ) , D. Hůlka [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - P. Vopálka [-] , O. Vik [-] , J. Jindra [-] , M. Jindra [-] - G. Bendig [-] , L. Jarotek [-] (87. M. Kotouček [-] ) , M. Neppl [-] , M. Páter [-] - A. Jarotek [-] (46. F. Linder [-] ) , T. Matějka [-]

ŽK: 53. M. Bořke - 21. A. Jarotek , 53. M. Neppl , 90. P. Vopálka .
Místo: Libčany. Rozhodčí: Mucha Tomáš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.