Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice udržela vedení a veze z Hořic tři body


0

Vyrovnaný zápas dvou vyrovnaných týmů se čekal v souboji Hořic a Roudnice. Hosté se sice dostali velmi rychle do dvougólového vedení, v závěru zápasu ale neměli tři body jisté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudnice třikrát využila domácí zaváhání

Domácí Jiskře hrubě nevyšel vstup do zápasu. Fotbalisté Hořic v úvodu několikrát zaváhali, čehož hosté využili. Už v 6. minutě se přes hořickou obranu dostal Jan Krejcar a svůj postup zakončil gólem do sítě Pavla Žižky. Brzká branka hosty nabudila k lepším výkonům a o pár minut později se jim opět podařilo zaskočit domácí defenzivu. Branku na 0:2 vstřelil v 9. minutě Jakub Krejcar a Roudnice se rázem dostala do dvougólového vedení. 

Fotbalisté Hořic se snažili vymanit se z nepříznivého stavu. Domácí drželi balon a obléhali branku Roudnice, kterou střežil gólman Jiří Šanda. Jiskra tlačila a bušila na zavřená vrata roudnické obrany, své šance ale neproměnila a ve 40. minutě přišel další trest. Roudnice se dokázala vymanit ze sevření a přešla k rychlému brejku, který gólem zakončil Ondřej Kmoníček. 

Roudnice si tak z první půle odnesla nadějný náskok 0:3.

Stíhací jízda Hořic

Ve druhém poločase domácí tým přilepil balon na své kopačky a uvěznil Roudnici na její polovině. Nejen v tomto utkání ale Jiskru trápilo zakončování. Naděje domácím svitla v 71. minutě. Hostující hráč fauloval v pokutovém území a Hořice dostaly výhodu pokutového kopu. Exekuce penalty se ujal Jan Rozsévač, který se nemýlil a vstřelil branku naděje na 1:3.

Snížení domácím vlilo novou krev do žil, fotbalisté Hořic ještě zvýšili své snahy a hned o čtyři minuty později vstřelili druhou branku. V 75. minutě vstřelil kontaktní branku na 2:3 Jiří Šedivý. Hořice se tak dostaly na dostřel a jejich situace mohla vypadat ještě veseleji v poslední desetiminutovce zápasu. V 83. minutě totiž hřiště opustil střelec Roudnice Ondřej Kmoníček, který po nesportovní hře viděl červenou kartu. Svého spoluhráče následoval o dvě minuty později i Jan Krejcar, který si za nebezpečnou hru nohou taktéž vysloužil kartu červené barvy. Hořice tak měly možnost dohrávat zbytek zápasu v přesilovce o dva hráče. Domácí se při svém tlaku dokázali dostat do šancí před roudnickou brankou, jejich zakončování se jim ale vůbec nedařilo, a Roudnici se tak podařilo udržet těsné vedení až do konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: Díky dvěma nedůslednostem v obraně jsme nabídli v 9. minutě hostům dvoubrankové vedení. Zbytek poločasu jsme z velké převahy nevytěžili kromě několika nevyužitých šancí nic, a tak brejk znamenal stav 0:3. Druhý poločas se odehrával z 98 % na polovině hostí, ale podařilo se jen snížit na 2:3 a co jsme nedali to je na román.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - A. Vávra [-] , J. Šeda [-] , D. Melaga [-] (46. M. Vodnárek [-] ) , J. Rozsévač [-] - J. Šedivý [-] (78. P. Kolovrátník [-] ) , D. Palm [-] , D. Pour [-] (90. J. Melichar [-] ) , M. Skalský [-] - M. Tomáš [-] , Z. Nečesaný [-] (46. P. Kuneš [-] )

TJ Sokol Roudnice
J. Šanda ml. [-] - J. Koblížek [-] (90. D. Mrštík [-] ) , T. Vlasák [-] , Z. Mikan [-] , J. Krejcar [-] (87. D. Koutník [-] ) - O. Kmoníček [-] , J. Tomeš [-] , J. Brendl [-] , J. Židík [-] - Z. Bednář [-] , J. Krejcar [-]

ŽK: 69. J. Rozsévač , 75. M. Skalský - 62. J. Židík , 90. J. Šanda ml. . ČK: 83. O. Kmoníček , 85. J. Krejcar .
Místo: Hořice. Rozhodčí: Šedivý Michal - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.