Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad otočily zápas s Roudnicí a odvezly si tři body


Branky


0

Lázně Bělohrad dokázaly třemi góly otočit nepříznivý vývoj zápasu s Roudnicí a získaly tři body. Díky výhře drží Lázně kontakt s čelem tabulky - na druhý Černilov ztrácí bod, na první Libčany pět bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Fotbalisté Lázní Bělohrad nastoupili ke svému dalšímu venkovnímu zápasu. Tým s ambicemi na zpětný postup tentokrát hrál na hřišti Roudnice. Domácí Roudnice nevstoupila do zápasu vůbec zle. V prvním poločase si domácí dokázali vytvořit prostor k zakončení, lázeňský brankář Dominik Věchet si však se šancemi Roudnice věděl rady.

 

Do několika příležitostí se dostali i hosté, ani oni však nebyli v zakončení dostatečně přesní a klidní, a blýsknout se tak mohl i roudnický gólman Martin Tomek. V prvním poločase se žádný z týmů střelecky neprosadil, a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Hosté třemi góly otočili

Do druhé půle vstoupila Roudnice rázně, protože se už ve 46. minutě dostala do vedení. Ke střele napřáhl domácí Ondřej Kmoníček a na jeho pokus byl brankář Věchet krátký. Po inkasované brance se hosté nepoložili a naopak začali svého soupeře svírat. Fotbalisté Lázní se více drželi na balonu a okupovali domácí polovinu hřiště. Vyrovnání přišlo deset minut po prvním gólu zápasu. V 56. minutě si na centr z rohového kopu naskočil Jiří Odvárko a vyrovnal.

 

Za vyrovnaného stavu se vyrovnala i hra. Oba týmy cítily šanci na úspěch, a oba týmy se proto tlačily do šancí. Šťastnější nakonec byli hráči Lázní, kteří dokázali potrestat okénka a chyby v domácí obraně. V 65. minutě poslal hosty do vedení Tomáš Blažek. Vedení Lázeňské uklidnilo a ještě v závěru se jim podařilo potvrdit vedení třetí brankou. V 82. minutě se k balonu dostal Lukáš Jezbera, který vyzrál na brankáře Tomka a završil skóre utkání, které vyhráli hosté 1:3.



Ohlasy k zápasu



SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - TJ Lázně Bělohrad: V tomto utkání nám chybělo několik hráčů, ale ti co dorazili, podali dobrý výkon. V první půli oba týmy podrželi gólmani. V druhém poločase jsme již nebyli tak zbrklí ve finální fázi, a proto jsme svoji převahu vyjádřili i gólově.



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - J. Krejcar [-] , T. Vlasák [-] , J. Koblížek [-] , Z. Mikan [-] - J. Tomeš [-] (77. V. Pospíšil [-] ) , J. Brendl [-] , J. Židík [-] , O. Kmoníček [-] - J. Krejcar [-] , J. Novotný [-] (65. J. Vlnas [-] )

SK Lázně Bělohrad
D. Věchet [-] - J. Zejfart [-] , T. Blažek [-] , T. Berger [-] , J. Hrnčíř [-] - J. Lánský [-] , L. Jezbera [-] (85. R. Šorm [-] ) , J. Wagenknecht [-] , L. Šrám [-] - M. Rychecký [-] , J. Odvárko [-]

ŽK: 76. J. Krejcar , 76. J. Krejcar - 37. J. Lánský , 60. J. Hrnčíř , 90. M. Rychecký , 90. J. Odvárko .
Místo: Roudnice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.