Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy si z Roudnice odvezly výhru 1:3


Branky


0

Hráči Nepolis se zlepšují s každým kolem, a to se projevuje i na tabulce. Z posledních pěti zápasů dokázaly Nepolisy vytěžit deset bodů a zaslouženě jim patří osmé místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozorné Nepolisy se ujaly vedení

V prvním poločase se hrálo z obou stran vyrovnané utkání. Během prvních minut však fotbalisté domácí Roudnice doplatili na chyby, kterými umožnili útočníkovi Nepolis Pavlu Pokornému skórovat už v 8. minutě. Roudnice více držela míč na svých kopačkách, i přesto se jí ale příliš nedařilo dostávat se do vyložených šancí před brankářem Janem Markem. Ve 32. minutě navíc dokázaly pozorně hrající Nepolisy využít dalšího zaváhání ve hře Roudnice a druhou branku zápasu vstřelil Pavel Pokorný. Hostům z Nepolis tak do klína spadlo poločasové vedení 0:2.

Roudnice snížila, na body to ale nestačilo

Ve druhém poločase Roudnice zlepšila i svoji hru před brankářem Markem a rázem byla nebezpečná. V 51. minutě snížil na rozdíl jediné branky Ondřej Kmoníček a zápas znovu dostal náboj. Domácí hráči ucítili šanci na vyrovnání a tlačili se do útoku. Nepolisy se však nesnažili o urputnou obranu, oba týmy hráli ofenzivně, jistými výkony však své celky podrželi oba brankáři. Obraně Nepolis v čele s brankářem Janem Markem se však dařilo čelit domácím šancím. Zejména v posledních minutách se domácí snažili přikovat svého soupeře na jeho polovině, ani v této situaci však Roudnice branku nevstřelila. V závěru zápasu navíc hosté dokázali využít otevřených prostorů v roudnické obraně a z rychlého protiútoku se na konečných 1:3 trefil záložník Lukáš Pánek. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: Domácí měli v tomto zápase rozhodně více ze hry, ale na šance, zvlášť v prvním poločase, zaostávali. Hrálo se jako by pro diváky, otevřenou hrou z obou stran mohlo padnout i přes deset gólů, naštěstí proti byli oba brankáři.



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - Z. Mikan [-] (46. L. Koutník [-] ) , J. Krejcar [-] , T. Vlasák [-] , J. Vlnas [-] (66. J. Tomeš [-] ) - O. Kmoníček [-] , J. Židík [-] , J. Koblížek [-] , J. Brendl [-] - J. Krejcar [-] , Z. Bednář [-] (76. M. Koudelka [-] )

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , M. Ullmann [-] , P. Mizerík [-] , P. Pokorný [-] (90. R. Hanuš [-] ) - J. Smadiš [-] , M. Tlustý [-] , L. Pánek [-] , R. Chaloupka [-] - T. Hanuš [-] , P. Pilař [-] (85. T. Marek [-] )

Místo: Roudnice. Rozhodčí: Koutník Michal - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.