Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad si z Nového Hradce odvezly výhru


Branky


0

Ambiciózní Lázně Bělohrad hrají celý podzim na hřištích soupeřů. I přesto se zkušeným tým pohybuje ve vrchních patrech tabulky, k tomu přispěla i výhra 1:4 ze hřiště Nového Hradce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější hosté si vytvořili náskok

V prvním poločase se lépe dařilo hostům z Lázní Bělohrad. Fotbalisté čtvrtého celku tabulky byli v prvním poločase aktivnější, jistější a přesnější v kombinaci. To hostům zajistilo, že se většinu času drželi na polovině soupeře, který se k mnoha nebezpečným akcím nedostal. Poprvé dokázali hosté překonat soupeřovu obranu v 19. minutě, kdy se po chytré kombinaci a sérii přihrávek prosadil Miroslav Rychecký. Vedoucí branka měla na hosty pozitivní účinek a Lázně pokračovaly ve svém aktivním projevu. Další kombinaci hostů nedokázala hradecká obrana zachytit v 29. minutě. Na konci celé akci hostů stál Jakub Šoufek, který brankáře Jana Sedláčka překonal podruhé. Hráči Lázní Bělohrad toho soupeři v prvním poločase příliš nedovolili, a první část hry proto skončila vedením hostů 0:2

Lázně Bělohrad si pojistily vedení

Ve druhém poločase se hosté nechali lehce ukolébat svým vedením, a více do hry se proto dostali domácí. Fotbalisté Nového Hradce se dokázali držet na polovině soupeře a kombinovat kolem vápna Lázní. Hosté se však i s touto situací dokázali vypořádat, přizpůsobili se hře Nového Hradce a hrozili z brejků. V 62. minutě zvyšoval druhý gólem na 0:3 Miroslav Rychecký. Ani za tohoto stavu se domácí nevzdávali a v 73. minutě vstřelil kontaktní branku Michal Neppl. Hráči Nového Hradce znovu ucítili šanci a snažili se přehrávat svého soupeře. Lázně Bělohrad však dokázaly využít dalšího z nabídnutých protiútoků a v 88. minutě uzavřel svůj hattrick a skóre 1:4 Miroslav Rychecký. Lázně si tak z Nového Hradce odvezly výhru 1:4.



Ohlasy k zápasu



SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - TJ Lázně Bělohrad: Ve většině utkání jsme byli aktivnější, pracovitější a tím pádem i fotbalovější. Ale ve chvílích, kdy jsme od tohoto pojetí ustoupili, tak nás soupeř velice "zlobil ". Dle poznání této soutěže moc nechápu, jak se takto kvalitní soupeř může pohybovat ve spodní části tabulky. Klobouk dolů před trojicí rozhodčích. Tak by to mělo být pokaždé a fotbalem bychom se zase bavili.



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - T. Matějka [-] , G. Bendig [-] , A. Jarotek [-] , P. Vopálka [-] - J. Pejchal [-] (71. J. Bonhard [-] ) , M. Neppl [-] , M. Páter [-] , F. Linder [-] - J. Kašpar [-] , J. Jindra [-] (69. J. David [-] )

SK Lázně Bělohrad
D. Věchet [-] - J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] , J. Šoufek [-] , T. Blažek [-] - P. Kazda [-] , M. Rychecký [-] , L. Šrám [-] (85. J. Zejfart [-] ) , L. Jezbera [-] - J. Lánský [-] , J. Odvárko [-] (78. J. Kobrýn [-] )

ŽK: 67. M. Neppl - 52. L. Jezbera , 53. J. Lánský .
Místo: Nový HK.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.