2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice přetlačila Roudnici


Branky


0

Úpice zakončila podzimní část sezony výhrou, když si připsala tři body proti Roudnici. Po poločase bylo skóre nerozhodné, většinu druhé půle ale hosté dohrávali v deseti, a toho domácí využili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Zápas mezi Úpicí a Roudnicí přinesl hodně bojů o míč. Oba týmy se snažily rychle dostupovat soupeře a dotírat na jeho rozehrávku. To s sebou přineslo velké množství osobních soubojů i kouskování hry. Do šancí se proto hráči na obou stranách dostávali jen velmi obtížně. Jako první udeřili hosté. V 33. minutě se Roudnice dostala před branku Marcela Douska a Tomáš Vlasák vstřelil první branku zápasu. Další průběh prvního poločasu moc vyložených šancí nenabídl, hráče srážely nepřesnosti v kombinaci i zakončení. Krátce před koncem první půle se domácím podařilo vyrovnat, když se v 43. minutě prosadil Lukáš Rada. První poločas tak skončil nerozhodně 1:1. 

Krátce před koncem se domácí dostali do vedení

I ve druhém poločase se hrál upracovaný fotbal, který se soustřeďoval především do středu hřiště. Situaci však svému týmů zkomplikoval Jan Brendl. Roudnický hráč v 54. minutě nedovoleně zastavil únik domácích, za což viděl červenou kartu. Prakticky čtyřicet minut druhého poločasu tak domácí hráli v početní převaze. Přesilovku se Úpici dlouho nedařilo využít, podobně jako v předchozích minutách se domácí trápili v útočné fázi. Deset minut před koncem však Úpice strhla vedení na svoji stranu. V 80. minutě se přes brankáře Martina Tomka prosadil domácí kapitán Jaroslav Kulhánek, který tak rozhodl o třech bodech pro svůj tým. Po výhře 2:1 zakončila Úpice své putování podzimní částí sezony sedmým místem tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér mužstva TJ Sparta Úpice: Po domácí porážce z minulého týdne jsme dnes chtěli naplno bodovat. To jsme sice splnili, ale vítězství je velmi upracované. Utkání mnoho krásy nepřineslo a v zimní přípravě máme před sebou mnoho práce, aby domácí divák odcházel ze zápasu spokojen.




Sestavy


SK Sparta Úpice
M. Dousek [-] - J. Pich [-] , V. Prouza [-] , O. Biederman [-] , J. Peterka [-] - J. Kulhánek [-] , L. Rada [-] , J. Balcar [-] , L. Mach [-] - M. Čáp [-] , J. Marel [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - J. Vlnas [-] , Z. Mikan [-] , L. Koutník [-] , T. Vlasák [-] - O. Kmoníček [-] , J. Brendl [-] , J. Židík [-] , J. Koblížek [-] - J. Tomeš [-] , Z. Bednář [-]

ŽK: 89. L. Rada - 8. J. Židík , 8. Z. Bednář , 37. L. Koutník , 39. J. Vlnas . ČK: 54. J. Brendl .
Místo: Úpice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.