Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2015 17:30

15.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice si díky výkonu v prvním poločase zajistila výhru nad Bílou Třemešnou


0

Roudnice odehrála ve středu vydařené utkání, ve kterém hosty z Bílé Třemešné porazila 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudnice rozhodla během půl hodiny

Domácí na nic nečekali a na svého soupeře vlétli od první minuty. Energický vstup do zápasu se vyplatil už ve 3. minutě, kdy skóre zápasu otevřel Ondřej Kmoníček. Domácí se do šancí dostávali snadněji než soupeř z Bílé Třemešné a po půl hodině hry přidal druhý zásah Tomáš Vlasák. Na něj o čtyři minuty později navázal svým druhým gólem opět Ondřej Kmoníček. 

Roudnice odehrála dobrý první poločas, ve kterém byla aktivnější a nebezpečnější než hosté, a vedení o tři branky tak bylo plně zasloužené. 

Dvě branky během jedné minuty

Druhý poločas už byl vyrovnanější. Tří brankové manko bylo pro hosty příliš velkým soustem, ap roto jim nepomohla ani 74. minuta, ve které se dokýzaly prosadit oba týmy. Jan Krejcar v domácím dresu a David Kubelka z Bílé Třemešné upravili stav zápasu na 4:1.

Roudnice byla stále v ráži a podnikala výpady proti Dobřichovského brance. Po jednom takovém brejku musel brankář hostů zatáhnout za záchrannou brzdu a unikajícímu hráči domácích nedovoleně zmařil šanci na skórování. Brankář Bílé Třemešné viděl za svůj zákrok červenou kartu a poslední čtyři minuty se tak odehrávaly bez jeho přítomnosti. Oslabení Bílé Třemešné už ale nemělo na výsledek utkání vliv a Roudnice zvítězila 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Bílá Třemešná
Zbyněk Šturma - trenér mužstva TJ Sokol Bílá Třemešná: K utkání jsme přistoupili lehkovážně. Brzy jsme prohrávali. Hráči si snad mysleli, že vše půjde samo. Od většího přídělu nás zachránilo neproměňování šancí domácích.



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - Z. Mikan [-] , J. Krejcar [-] (81. D. Koutník [-] ) , T. Vlasák [-] , J. Koblížek [-] - J. Židík [-] , J. Brendl [-] , O. Kmoníček [-] , J. Tomeš [-] - J. Krejcar [-] (87. M. Vítek [-] ) , Z. Bednář [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - J. Kubelka [-] , J. Hažer [-] , M. Pátý [-] (46. J. Jákl [-] ) , P. Kiss [-] - J. Jákl [-] (62. T. Kubelka [-] ) , M. Hruška [-] , J. Kubelka [-] , D. Kubelka [-] - J. Pátý [-] , J. Schneider [-] (87. L. Zlatník [-] )

ŽK: 40. Z. Mikan , 68. T. Vlasák , 78. J. Krejcar , 223. Z. Bednář - 30. J. Hažer , 55. P. Kiss , 60. J. Jákl , 71. J. Pátý , 78. M. Dobřichovský . ČK: 86. M. Dobřichovský .
Místo: Roudnice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.