Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2015 17:00

15.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany jasně porazily Lázně Bělohrad


Branky


0

V rámci vloženého 15. kola hostily Libčany tým Lázní Bělohrad. Oba celky se pohybují ve vrchních patrech tabulky, a tak se dalo očekávat zajímavé utkání. Lepší výkon předvedli domácí fotbalisté, kteří si tak po zásluze odnesli tři body, a posunuli se do čela tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup do zápasu a budování náskoku Libčan

Fotbalisté Libčan vstoupili do zápasu lépe než soupeř. Jejich aktivní hra dělala Lázním Bělohrad problém, a to se ukázalo už po osmnácti minutách hry. Domácí byli silnější v osobních soubojích a ve 18. minutě se po vybojovaném balonu dostali ke křídelní akci po pravé straně hřiště. Centr našel Ondřeje Karanského, který jej sebevědomě usměrnil do branky Marka Galla. 

Vedoucí branka Libčany povzbudila a hosté se nemohli dostat do hry. Domácí zužitkovali svoji herní pohodu znovu v 31. minutě, kdy se druhou brankou předvedl Ondřej Karanský. Ani dvougólový náskok neuvrhl domácí do příliš pohodlné letargie. Fotbalisté Libčan pokračovali v útočné hře, která nepouštěla soupeře do šancí. 

První poločas tak skončil jasným vedením domácího celku v poměru 2:0.

Domácí nepřipustili možný comeback Lázní

I ve druhém poločase měli domácí herní převahu. Libčany hrály sebevědomě a zároveň neusínaly na vavřínech. Hostům z Lázní Bělohrad se nedařilo dostat se k nějakému většímu tlaku, který by mohl přinést zdramatizování výsledku. 

Domácí navýšili své skóre po hodině hry a v 60. minutě zvyšoval na 3:0 Alexander Polyakov. Už o sedm minut později se sice podařilo Lázním Bělohrad snížit - na 3:1 dával útočník Jiří Kobrýn. Libčany ale neznervózněly a i přes snížení se hosté k dalším náznakům dramatizace skóre nedostali. 

V 84. minutě naopak přinesl definitivní rozhodnutí střídající Roman Jelínek. Libčany tak dovedly zápas do vítězného konce a Lázně Bělohrad zdolaly 4:1. Zápas se prakticky celou dobu odehrával v režii domácích, a o vítězi proto nemůže být pochyb.



Ohlasy k zápasu



SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - TJ Lázně Bělohrad: První prohru v soutěži nám uštědřil velice kvalitní soupeř. Po celý zápas byl lepší. Na druhou stranu musím říct, že nám se dnešní zápas vůbec nepovedl, takže jsme ho nemohli ani zdramatizovat.



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Mařas [-] , M. Bořke [-] , M. Černý [-] , A. Polyakov [-] (72. R. Jelínek [-] ) - L. Hubička [-] , S. Libřický [-] , P. Jiřík [-] , J. Mádlo [-] (87. L. Bína [-] ) - O. Karanský [-] (85. M. Zahradník [-] ) , D. Hůlka [-]

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Šoufek [-] , T. Berger [-] (46. J. Zejfart [-] ) , J. Wagenknecht [-] , J. Loner [-] - J. Odvárko [-] (73. J. Hrnčíř [-] ) , M. Rychecký [-] (60. J. Suchý [-] ) , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] - L. Jezbera [-] (73. R. Šorm [-] ) , J. Kobrýn [-] (73. D. Michálek [-] )

ŽK: 29. M. Mařas , 88. M. Bořke - 63. J. Wagenknecht .
Místo: Libčany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.