3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod zvládl vstup do sezony a porazil Trutnov


Branky


24. P. Jimmy , 59. P. Jimmy , 61. M. Moravec
0

V prvním zápase sezony přívítal Náchod na svém hřišti Trutnovskou rezervu, větší zkušenosti domácích se nakonec projevily na jasném vítězství, které mohlo být ještě vyšší. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Centry, to je oč tu běží

První minuty úvodního utkání nové sezony byly na obou stranách zahřívací. Oba týmy potřebovaly pár minut na sehrání a vyladění útočních akcí, které končily zvednutým praporkem pomezního rozhodčího. První vážnější náznaky šancí přicházely na obou stranách po centrech. V 11. minutě se k závaru před brankou Trutnova dostali náchodští fotbalisté, rohový kop Ondřeje Vrabce ale dokázali bránící hráči hostů odvrátit do bezpečí. O několik minut později ohrozil domácí branku i Trutnov, Zdeněk Doubic ale hlavičkoval mimo tři tyče. 

Ve 24. minutě centroval opět náchodský Ondřej Vrabec, který svoji přihrávkou našel útočníka Jimmyho. Ten sice napoprvé nepřekonal brankáře hostů Jana Švejdara, Jimmy ale dostal šanci na reparát a podruhé už dokázal dostat balon do sítě. 

Domácí i nadále těžili z dobře nátrénovaných standartních situací, nebezpeční byli zejména z rohových kopů, jeden takový horko těžko odvracela obrana Trutnova těsně před poločasem mimo své pokutové území. Další akce v prvním poločase branku nepřinsely, a do kabin se tak šlo za těsného ale zaslouženého stavu 1:0.

Převaha Náchoda

I ve druhé půli hrozily týmy zejména díky přesným centrům do pokutového území. Jeden takový dostal od Martina Malého Patrik Romportl, sám před prázdnou bránou ale zaváhal a míč poslal hodně mimo. 

V 58. minutě byla křídelní akce domácích zastavena jen za cenu nedovoleného zákroku, exekuce standartky se ujal Ondřej Vrabec a přesným centrem našel hlavu útočníka Jimmyho, který hlavou vstřelil druhou branku Náchoda. Prakticky vzápětí udeřili domácí potřetí, útočník Jimmy vybojoval míč ve středu hřiště a poslal jej na rozběhnutého Michaela Moravce, který povedeným lobem přehodil brankáře Švejdara, a zvýšil tak na 3:0.

Do další dobré příležitosti se v 69. minutě dostal náchodský Patrik Simon, ten si v pokutovém území zasekl míč a tím se zbavil obránce, jeho následný obstřel ale těsně minul tyč trutnovské branky. Aktivní Náchod si v závěrečných minutách vytvořil ještě několik šancí, Jimmy ani Simon už ale neskórovali, a utkání tak skončilo jasnou výhrou domácích 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý - vedoucí mužstva FK Náchod: Utkání, které jsme měli po celou dobu pod kontrolou. Vítězství mohlo výraznější, kdyby se nám podařilo proměnit i další vypracované příležitosti.




Sestavy


FK Náchod
F. Baláž [-] (72. D. Vik [-] ) - D. Bohuslav [-] , P. Rompotl [-] (59. R. Pípek [-] ) , A. Akpem [-] (51. M. Punar [-] ) , J. Kábrt [-] - O. Vrabec [-] , P. Jeníček [-] , M. Brich [-] , M. Moravec [-] (62. P. Simon [-] ) - M. Malý [-] , P. Jimmy [-]

MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] (62. R. Wimmer [-] ) - M. Vyhnánek [-] , T. Navrátil [-] , V. Kozák [-] , M. Kancok [-] - P. Ficner [-] , R. Klossovski [-] (69. J. Švorc [-] ) , T. Groer [-] (79. D. Rejl [-] ) , M. Přívratský [-] (23. J. Turner [-] ) - P. Doubic [-] , J. Jaroš [-]

ŽK: 16. P. Jimmy , 38. M. Brich , 84. O. Vrabec - 57. R. Klossovski , 58. J. Turner .
Místo: Běloves, tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Filip Miroslav - KOS Kristian, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.