3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec porazil Chlumec


Branky


32. M. Vít , 48. M. Vít , 90. T. Martínek - 89. J. Hanuš
0

Červený Kostelec chtěl proti Chlumci navázat na vysoké vítězství z minulého týdne proti Broumovu. Domácí šli za svým cílem od prvních minut a podařilo se jim zvítězit 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí se dokázali prosadit

Červený Kostelec byl od prvních minut lepším týmem. Domácí byli klidnější a přesnější v kombinaci a tím pádem byli nebezpečnější i v útoku. Chlumecké hráče místy sužovaly chyby v rozehrávce, které domácím umožňovali více držet míč a častěji se dostávat před branku Chlumce. 

Hosté se snažili přecházet do útoku pomocí dlouhých nakopávaných balonů, přihrávky však byly nepřesné, a proto se útočícím hráčům nedařilo zachytávat je na hřišti. 

Domácí využívali nervozity v rozehrávce Chlumce a ve 32. minutě se díky brance Martina Víta dostali do vedení. První poločas byli domácí aktivnějším týmem, a proto zaslouženě vedli 1:0.

Navýšení náskoku Kostelce

Podobný obraz hry byl i ve druhém poločase, Chlumci se nedařilo v klidu podržet míč, a vytvořit si tak souvislejší tlak. Další komplikace pro hosty navíc přišly ve 48. minutě, kdy se druhou brankou prosadil záložník Martin Vít. 

I přes dvougólové manko se Chlumečtí nechtěli vzdát a stále se snažili dostat se do vyložených příležitostí. V tomto utkání však nebylo Chlumci přáno, první branky se sice dočkali v 89. minutě, kdy se prosadil Jiří Hanuš. Jeho branka ale přišla poměrně pozdě a navíc na ní dokázal najít odpověď Tomáš Martínek, který už o minutu později vrátil Kostelci dvougólové vedení. 



Sestavy


TJ Červený Kostelec
J. Martínek [-] - D. Petrů [-] (87. M. Barták [-] ) , T. Martínek [-] (89. J. Nývlt [-] ) , O. Koval [-] (75. D. Hála [-] ) , M. Vít [-] , L. Hlava [-] , M. Gross [-] , J. Hundák [-] (49. K. Čáp [-] ) , M. Fireš [-] , P. Bárta [-] , D. Škoda [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
P. Černohlávek [-] - M. Krejčí [-] (46. J. Hartman [-] ) , J. Kučera [-] , D. Jelínek [-] (67. O. Kycelt [-] ) , M. Kučera [-] (38. J. Hanuš [-] ) , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] , J. Veselský [-] , M. Bráborec [-] , J. Jelínek [-] , D. Koubek [-] (84. M. Kofránek [-] )

ŽK: 21. O. Koval , 37. J. Hundák , 72. M. Gross , 72. M. Vít - 30. M. Kučera , 43. D. Jelínek , 72. J. Jelínek .
Místo: Č. Kostelec. Počet diváků: 208. Rozhodčí: Klečka Ivan - ŽEROVNICKÝ David, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.