1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

16.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Náchod otočil zápas v Rychnově a zvítězil


Branky


0

Náchodu se o víkendu podařilo zvráti nepříznivý vývoj zápasu na svoji stranu a z Rychnova si odvezl další tři body. Naopak rychnovští fotbalisté prohráli i ve druhém kole. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Centry kam se podíváš

Náchod byl od prvních minut aktivnějším a nebezpečnějším týmem. Ve 3. minutě skončil závar před brankou Marka Pěničky rohovým kopem. O pár minut později zahrozili hosté po křídelní akci, její zakončení však skončilo opět mimo rychnovskou branku. 

Velkou příležitost přinesla 18. minuta utkání. Hrdina minulého zápasu Jimmy vybídl svoji přihrávkou k úniku Patrika Simona. Záložník Náchoda dokázal obejít brankáře Pěničku, míč směřující do odkryté branky ale na poslední chvíli odkopl obránce domácího týmu. 

Ve zbytku poločasu hrozili hosté převážně díky centrovaným balonům, jen málo z nich ale směřovalo do prostoru mezi třemi tyčemi a žádný si nedokázal najít cestu do rychnovské sítě. 

Malý velký Martin Malý

Do druhého poločasu ale lépe vstoupili domácí. Ti se dostali do vedení už ve 47. minutě. Náchodští ztratili míč na polovině soupeře a vybídli Martina Valáška k výbornému sólu přes půl hřiště, během něj dokázal Valášek obejít bránící hráče Náchoda a tváří v tvář brankáři Františku Balážovi se nemýlil. 

Domácí se ale ze svého vedení neradovali dlouho. V 51. mintě se o vyrovnání zasloužil Martin Malý. Po rohovém kopu dokázali náchodští fotbalisté několikrát dostat míč do pokutového území Rychnova. Míč si nakonec našel Martina Malého, který střelou do protipohybu překonal brankáře Pěničku. 

Fotbalisté Náchoda hrozili hlavně díky centrovaným balonům do pokutového území, své šance měli Jimmy a Jeníčke, žádný z nich ale branku vstřelit nedokázal. V 60. minutě po delší době vystrčili růžky i domácí hráči. Jejich střelu ale dokázal vytěsnit brankář Baláž na tyč.  V 69. minutě nebyla ke smutku náchodských příznivců pro ofsajd uznána gólová hlavička Marka Bricha. 

Hosté se nakonec vítězné branky dočkali. V 81. minutě se o ni svým druhým gólem postaral Martin Malý. Ten dostal přihrávku do běhu od Marka Bricha, protáhl se kolem bránících hráčů a přízemní střelou pokořil domácího gólmana. 

Náchod si tak připsal druhé vítězství v sezoně a po dvou kolech je stoprocentní. 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Martin Kameník - trenér mužstva FC Spartak Rychnov: Dnes jsme s kvalitním soupeřem podali velmi dobrý výkon, který nám bohužel na body nestačil. Rozdílem byla určitě fyzická kondice, disciplína a hlavně, hosté své šance proměnili.


Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] , D. Trejtnar [-] , M. Pups [-] - M. Valášek [-] (81. D. Hanyk [-] ) , S. Pohl [-] , F. Brož [-] (58. R. Zajíček [-] ) , J. Nosek [-] - M. Semerád [-] (77. J. Jedlinský [-] ) , J. Počtýnský [-] (74. F. Stieber [-] )

FK Náchod
F. Baláž [-] - M. Punar [-] , D. Bohuslav [-] (66. V. Pohl [-] ) , J. Kábrt [-] - O. Vrabec [-] , P. Jeníček [-] , P. Simon [-] (59. M. Moravec [-] ) , R. Pípek [-] (36. P. Rompotl [-] ) , M. Brich [-] - M. Malý [-] , P. Jimmy [-] (72. T. Petr [-] )

ŽK: 55. D. Trejtnar , 65. S. Pohl , 68. J. Počtýnský , 78. M. Valášek , 78. L. Brandejs - 34. R. Pípek , 36. P. Jeníček , 78. V. Pohl , 92. O. Vrabec .
Místo: Rychnov, tráva. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Slavíček Lukáš - SVOBODA Radek, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.