2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:0
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vysoká si poradila s Kostelcem


Branky


0

Vysoká vstoupila do soutěže prohrou v prvním kole, nováček z Kostelce nad Orlicí si připsal výhru proti Rychnovu, na domácím hřišti Vysoké se proto očekávalo vyrovnané utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí

Oba týmy vstoupily do utkání nebojácně a aktivně. V úvodu zápasu se do nadějné šance dostal útočník Vysoké Vojtěch Bělka a jeho střela z mírného úhlu pořádně vyprášila rukavice brankáře Lukáše Junka. O několik vteřin později se Vysoká dostala do dalšího závru, když rozehrála akci po pravé straně. Brankář Kostelce Junek vybíhal proti balonu, ale útočící hráč domácích u něj byl dříve, centr do pokutového území ale dokázala kostelecká obrana odvrátit. Domácí se snažili o kombinaci ve středu hřiště a rychlé přihrávky za obranu Kostelce. 

I hosté se snažili o líbivou kombinační hru, často je však zrazovala finální přihrávka, po které došlo ke ztrátě míče. Dpmácí se nadále snažili o dlouhé přihrávky za obranu, které sice dokázaly najít adresáta, ten už však nedokázal přesně zakončit do sítě hostů. Střelecké sucho bylo přerušeno v 39. minutě, kdy se z hranice pokutového území opřel do míče Josef Homolka a jeho povedená střela se o tyč Junkovy branky odrazila do sítě. 

Aktivnější a nebezpečnější Vysoká si tak z prvního poločasu odnesla jednobrankový náskok. 

Bojovná hra z obou stran

První minuty druhého poločasu byly poměrně vyrovnané oba týmy se po zisku míče ve středu hřiště snažily o rychlý přechod do útoku. Tyto výpady ale často ztroskotávaly na nepřesených přihrávkách, nebo pozorných obranách obou týmů. V 68. minutě měli domácí několik příležitostí, křížný centr do pokutového území nejprve brankářským rozklekem vyrazil brankář Kostelce Junek. Na následnou střelu z poza pokutového území už reagovat nemusel, protože skončila mimo tyče jeho branky. 

Kostelci se nedala upřít viditelná snaha, hosté se snažili o rychle vedené akce směrem na branku Vysoké, jak již ale bylo zmíněno, zrazovali je nepřesné přihrávky, nebo zbytečné předržování míče. V neposlední řadě působila klidným a soustředěným dojmem obrana domácí Vysoké. Že to nejde kombinačně si Vysoká ověřila při v prvním poločase při vstřelení branky. Kostelečtí si tuto skutečnost ověřili v 78. minutě, kdy jejich nebezpečná střela zpoza vápna jen o pár centimetrů přeletěla břevno domácí branky. 

Definitivní rozhodnutí přišlo v 85. minutě. Jan Podlipný se napřáhl ke střele a jeho projektil zastavila až síť v horním rohu Junkovy brány. Vysoká tak vybojovala první letošní vítězství. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Petr Silbernágl - trenér mužstva FK Vysoká nad Labem: Nováček se ve Vysoké představil ve velice dobrém světle. Nepřijel pouze bránit a po celou dobu utkání předváděl velice kvalitní fotbal. Podařily se nám vstupy do obou poločasů, kdy jsme si vytvořili šance, ale bez gólového efektu. Konečný výsledek tohoto utkání tak stanovily dvě utěšené střely Homolky a Podlipného zpoza šestnáctky.


Sestavy


FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , J. Píša [-] , Z. Dušek [-] (61. P. Duben [-] ) - J. Škvrňák [-] (80. V. Jílek [-] ) , J. Podlipný [-] , V. Pražák [-] (46. P. Kafka [-] ) , M. Haken [-] - J. Homolka [-] (89. O. Vicany [-] ) , V. Bělka [-]

FK Kostelec nad Orlicí
L. Junek [-] - J. Mlynář [-] (77. D. Marek [-] ) , A. Řehák [-] , K. Kaplan [-] , L. Šrámek [-] - M. Brandejs [-] , M. Cvejn [-] , D. Krupka [-] , J. Kvasnička [-] (61. L. Plocek [-] ) , V. Bartoš [-] (85. D. Málek [-] ) - T. Přikryl [-] (24. J. Šrámek [-] ) -

ŽK: 59. M. Ptáček , 75. J. Škvrňák - 44. A. Řehák , 53. J. Šrámek , 60. V. Bartoš , 82. L. Šrámek .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Otava Marian - MEDLÍK Karel, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.