2:1p.
(1:0)
52. O. Koval
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1p.
(1:0)

 
52. O. Koval

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

22.08.2015 14:30

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Jičín zvládl utkání proti Červenému Kostelci v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Zápas Jičína s Červeným Kostelcem mezi sebe postavil dva týmy, kterým se vstup do nové sezony vydařil a oba celky se pohybují v horních patrech tabulky. Kostelec se v Jičíně předvedl aktivní hrou, která ale nakonec stačila jen na bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičín se dostal do vedení

V prvním poločase byli aktivnějším týmem hosté, kteří svého soupeře dokázali přehrávat a uzavírat na jeho polovině. Jičín se dokázal bránit úspěšně a svému soupeři nedovolil skórovat. A byli to právě domácí, kteří se dokázali dostat do vedení. V 19. minutě se z brejku prosadil Michal Voldán, který bude v dalších zápasech hájit barvy divizního Dvora Králové.

Červený Kostelec se i po obdržené brance více tlačil do útoku, domácí obrana je však do výraznější gólové šance nepustila, a poločas se tak skončil vedením Jičína 1:0.

Červený Kostelec využil svoji aktivitu a vyrovnal

 Ve druhém poločase se toho na obrazu hry příliš nezměnilo. Hosté se pohybovali kolem pokutového území Jičína, jejich centry a střely ale často nenecházely své síle a končily mimo místa určení. V 52. minutě se fotbalisté kostelce konečně dočkali vyrovnání. Fotbalisté Jičína ztratili míč ve středu hřiště a Ondřej Koval mohl postupovat proti domácí brance. Koval využil volného prostoru, který mu rozhozená obrana domácích nabídla, a střelou, která se štěstím proklouzla až do sítě vyrovnal. 

Kostelec se mohl díky vstřelené brance trochu uklidnit a nadále to byli právě hosté, kteří se více drželi na míči. Fotbalisté Červného Kostelce se snažili proniknout do pokutového území Jičína po stranách. Hostům se dařilo obejít krajní obránce Jičína, finální křížné přihrávky do vápna ale nacházely kopačky domácích obránců, kteří bez váhání odkopávali do bezpečí. 

Fotbalisté Jičína se snažili využívat zachycených přihrávek hostů a rychlých přechodů do protiútoků, i Jičínu ale chyběla přesnost finálních přihrávek. V závěru utkání byli domácí aktivnější, v 84. minutě přečíslili obranu Kostelce a postupovali směrem vpřed, jejich útok v pokutovém území zastavil k nevoli domácích příznivců obránce hostí. Rozhodčí Novotný zákrok jako nedovolený neposoudil a hrálo se dále. 

Do konce vyměřeného času se ani jeden z týmů neprosadil a na řadu přišel penaltový rozstřel.

 

Penaltový rozstřel vyšel lépe domácímu Jičínu, který si toto zápasové rozuzlení vyzkoušel s Červeným Kostelcem v minulé sezoně hned dvakrát. Fotbalisté Jičína se do vedení dostali už v první sérii, kdy Michal Puš vychytal střelce hostů. Ve druhé sérii domácí svůj breakball udrželi - penaltu jičínského Martina Kocourka sice dokázal brankář Martínek chytit, kostelecký Petr Bárta ale výhodu nevyužil a netrefil branku. V páté sérii za Jičín neproměnil svoji penaltu Dominik Žežulka, kostelecký Lukáš Hlava proměnil a bylo vyrovnáno na 3:3. O držiteli druhého bodu rozhodla šestá série, ve které se za Jičín trefil Matěj Mészároš, na jeho branku neodpověděl za Kostelec David Škoda, a Jičín se tak mohl radovat z penaltového vítězství 4:3.

 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér mužstva SK Jičín: Proti fotbalovějšímu soupeři jsme se dobře bránili a vstřelili po brejku vedoucí branku. Proto mě mrzí, že jsme nechali soupeře po naší chybě v rozehrávce vyrovnat. Až posledních 15 minut jsme byli nebezpeční. Myslím, že jsme v 85. měli kopat jasnou penaltu. Remíza je však asi spravedlivá, v penaltovém rozstřelu jsme byli šťastnější i díky skvělým zákroků brankáře Puše.


Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - T. Veg [-] , L. Haken [-] , J. Řeháček [-] , F. Materna [-] - J. Drusan [-] , M. Vacek [-] (78. M. Mészáros [-] ) , J. Ulvr [-] , M. Miler [-] (62. D. Zezulka [-] ) , M. Kocourek [-] - M. Voldán [-]

TJ Červený Kostelec
J. Martínek [-] - D. Petrů [-] , T. Martínek [-] , K. Čáp [-] (85. J. Máslo [-] ) , O. Koval [-] , D. Vejman [-] (80. J. Svoboda [-] ) , L. Hlava [-] , M. Gross [-] (89. J. Nývlt [-] ) , M. Fireš [-] , P. Bárta [-] , D. Škoda [-]

ŽK: 23. M. Voldán , 33. J. Drusan , 51. J. Řeháček , 79. D. Zezulka - 41. K. Čáp , 43. O. Koval .
Místo: Jičín, UMT. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Matěj - PRŮCHA Petr, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.