Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec osmi góly porazil Trutnov


Branky


2. D. Koubek , 5. D. Jelínek , 22. J. Kučera , 39. J. Hanuš , 44. J. Hartman , 64. J. Hartman , 65. J. Kučera , 84. J. Kraus - 24. O. Šulitka (p.) , 33. D. Rejl , 62. P. Doubic
0

Trutnovu se začátek sezony vůbec nevydařil a to potvrdil i v zápase proti Chlumci. Domácí se rozstříleli a hokejovým skóre porazili Trutnov 8:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smršť Chlumce

Domácí nakročili k vítězství už v prvních minutách, vyšel jim úvod a už ve druhé minutě se mohli radovat z první branky. Chlumečtí rozehrávali ve 2. minutě rohový kop, který způsobil zmatek v pokutovém území Trutnova, jako první se v této situaci zorientoval obránce David Koubek a doklepl míč do sítě hostů. Hosté se ani nestačili rozkoukat po první obdržené brance a už to bylo 2:0. V 5. minutě byli domácí silnější v osobním souboji u postranní čáry a podařilo se jim dostat míč do vápna. Obrana hostů neprokázala příliš velkou snahu při bránění domácích, a David Jelínek tak mohl střelou z malého vápna přidat druhou branku Chlumce. 

V následujících minutách se hra trochu uklidnila a k balonu se dostali i hosté, ti si sice dokázali míč přihrávat v záložní řadě, k ohrožení branky Ladislava Kukala jejich stereotypní a ve finální fázi nepřesná rozehrávka nevedla. 

Ve 22. minutě proto znovu udeřili domácí, kteří vystihli rozehrávku Trutnova a ve čtyřech hráčích vyrazili k rychlému protiútoku, chlumecký Jiří Kučera si ale nakonec vystačil sám a rychlý protiútok vyřešil přízemní střelou k tyči Votočkovy branky. Premiérový gól v zápase zaznamenali hosté o pár minut později. Ve 24. minutě byla akce Trutnova zastavena nedovoleným skluzem v pokutovém území a rozhodčí Petr Buchta nařídil pokutový kop. S penaltou si sebevědomě poradil Ondřej Šulitka a snížil na 3:1.

O pár vteřin později lehce zaváhal brankář Chlumce Kukal, který netrefil přihrávku od svého obránce, domácí brankář byl ale daleko od brankové čáry, míč měl malou rychlost, a ke kuriózní brance proto nedošlo. Hostům se přesto podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Ve 33. minutě si před pokutovým územím narazil balon se spoluhráčem David Rejl, díky tomu se dostal přes obranu domácích a přízemní střelou překonal brankáře Kukala. 

Chlumečtí se svého náskoku nechtěli vzdát lacino a ve 39. minutě přidali čtvrtý gól. Domácí dokázali projít skrze obranu Trutnova až do pokutového území, kde míč dostal Jiří Hanuš a další tvrdou střelou z malého vápna nedal brankáři hostů šanci. Do poločasu vstřelili domácí ještě pátou branku. Ve 44. minutě se domácí opět snadno dostali do vápna Trutnova, Jakub Hartman odrazil svoji střelu o břevno Votočkovy branky a završil poločasové skóre na 5:2.

Trutnovští byli v prvním poločase nedůrazní ve vlastním pokutovém území, kde dávali domácím příliš mnoho prostoru i času ke skórování. 

Dokonání trutnovské zkázy

Do druhé půle vstoupili fotbalisté Trutnova několika střelami, z nichž jedna dokonce orazítkovala břevno Kukalovy brány. Trutnovští se ani za vysoce nepříznivého stavu nevzdávali, a dokonce trochu zlepšili vykrývání prostorů ve vlastním pokutovém území. V 62. minutě se hostům podařilo vstřelit třetí branku. Hosté dokázali po rohovém kopu vrátit míč do pokutového území Chlumce, kde se k míči dostal Patrik Doubic a rozhodnou střelou snížil na 5:3.

Domácí nechtěli připustit žádná případná dramata a o dvě minuty později si vzali zpět své dvougólové vedení. Obrana Trutnova v 64. minutě příliš čekala s odkopnutím míče do bezpečí, a míče se proto v pokutovém území zmocnili domácí. Jakub Hartman dostal přihrávku před odkrytou bránu a ze své pozice se nemýlil. Hned po rozehrávce navíc hosté opět nepřesné rozehráli a fotbalisté Chlumce se dostali do přečíslení, které střelou z hranice vápna proměnil Jiří Kučera.

Demotivovaní a unavení hosté, kteří měli na lavičce jen jednu možnost střídání, tak dohrávali utkání převážně na své polovině. V 84. minutě podtrhl gólové představení Chlumce Jan Kraus, který se po rychlé kombinaci dostal přes obranu Trutnova a střelou k tyči završil skóre sobotního zápasu na 8:3.

 



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Karel Heger - předseda klubu FK Chlumec nad Cidlinou: Padlo hodně branek, útoky předčily obrany.




Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - J. Hartman [-] (76. O. Kycelt [-] ) , J. Kučera [-] , D. Jelínek [-] , J. Hanuš [-] (67. M. Kučera [-] ) , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] (87. M. Kofránek [-] ) , J. Veselský [-] (81. J. Kraus [-] ) , J. Jelínek [-] (89. V. Branský [-] ) , D. Koubek [-] , V. Beneš [-]

MFK Trutnov B
J. Votoček [-] - T. Navrátil [-] , R. Wimmer [-] , M. Vyhnánek [-] , V. Kozák [-] - P. Doubic [-] , M. Kancok [-] , R. Klossovski [-] (64. J. Turner [-] ) , P. Ficner [-] - O. Šulitka [-] , D. Rejl [-]

ŽK: 49. P. Pilař .
Místo: Chlumec. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Buchta Petr - VÍTEK Pavel, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.