Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec přehrál Rychnov a odváží si z jeho hřiště tři body


Branky


0

Ve třetím kole dokázali fotbalisté Chlumce rozstřílet rezervu Trutnova a body si chtěli odvézt i z hřiště Rychnova, který stále čeká na první letošní body. Čekání bude v Rychnově pokračovat i po čtvrtém kole, protože Chlumec zde zvítězil 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Aktivněji vstoupili do zápasu hráči domácího Rychnova, kteří konečně toužili bodovat. Domácí se snažili nabíhat si na přihrávku za chlumeckou obranu, to se ale v úvodu příliš nedařilo i kvůli nepřesným finálním přihrávkám.

Hostům se dařila kombinace na útočné polovině, svými přihrávkami se dokázali dostat až do vápna Rychnova, odkud ale mířili nepřesnými nebo nedůraznými střelami mimo domácí branku. 

Domácí se dokázali dostat do několika velmi slibných příležitostí, ve finální fázi jim ale ztroskotalo zakončení.

Skóre se poprvé měnilo v 17. minutě. Domácí se dostali do pokutového území Chlumce, kde se hostující obránce srazil se svým gólmanem Petrem Černohlávkem. Domácí střelec už byl ale ve velkém úhlu, a proto poslal míč na Martina Valáška, který ze středu pokutového území mířil přesně do odkryté branky.

Obdržená branka dokázala fotbalisty Chlumce probudit a ti dokázali ještě do konce prvního poločasu vyrovnat. Ve 40. minutě se domácím nepodařilo odkopnout míč od své branky a to umožnilo Chlumci poslat centr do vápna. Tam byl Jiří Kučera, kterého bránilo maximálně svítící slunce, a Kučera v klidu hlavou zavěsil do branky.

Ve zbytku poločasu už se žádnému z týmů nepodařilo skórovat a stav utkání byl 1:1.

Chlumec trestal chyby v obraně

Vstup do druhé půle se vyvedl Chlumci. Hosté se do vedení 1:2 dostali už ve 48. minutě. Chlumečtí dobře napadali rozehrávku Rychnova a vybojoval faul. Přímý kop rozehráli na krátko. Míče se ujal Jakub Veselský, který vystřelil z hranice pokutového území. Jeho střela na bližší tyč byla přesná, a proto skončila v síti Marka Pěničky.

V dalším průběhu hosté kontrolovali balon a svým pohybem si říkali o fauly domácích hráčů. V 68. minutě se Chlumci podařilo přidat třetí gól. Hosté poslali rychlou přihrávku do rozhozené obrany Rychnova a s míčem se rozběhl Jakub Hartman, který tváří v tvář brankáři Pěničkovi zvýšil na 1:3.

Dramatizace skóre přišla v 78. minutě, kdy přišlo zaváhání Chlumce. Nedalo by se říci, že Rychnov presoval rozehrávku hostů, Michal Bráborec se přesto rozhodl k dlouhé malé domů. Přihrávka na brankáře Černohlávka ale těsně před ním skočila a dokutálela se až do chlumecké sítě. Rychnov se tak dočkal šťastného snížení na 2:3.

Hosté nechtěli připustit infarktový závěr a v 84. minutě si vzali zpět dvougólový náskok. Domácí cítili, že by mohli ještě vyrovnat a kombinovali na polovině soupeře. Brankář Černohlávek ale dokázal dlouhým výkopem spoluhráče na útočné polovině, ti se dostali do pokutového území a centr usměrnil do branky Jakub Jelínek. 

Rychnovu se nepodařilo přijít s odpovědí, a Chlumec se tak mohl radovat z výhry 2:4.



Ohlasy k zápasu



FK Chlumec nad Cidlinou
Jan Kraus - trenér mužstva FK Chlumec nad Cidlinou: Do zápasu jsme vstoupili lehkovážně a bez zaujetí. Domácí si vytvořili 3 vyložené šance a zaslouženě vedli. Po inkasované brance jsme se probudili a začali hrát fotbal a zaslouženě vyhráli. Opět musím vyzdvihnout výkon rozhodčích.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - D. Trejtnar [-] , M. Bárnet [-] , M. Pups [-] - M. Valášek [-] , P. Müller [-] (63. J. Jedlinský [-] ) , J. Nosek [-] , S. Pohl [-] , F. Brož [-] (63. L. Brandejs [-] ) - J. Počtýnský [-] (34. L. Volný [-] ) , R. Zajíček [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
P. Černohlávek [-] - D. Koubek [-] , J. Hartman [-] (75. P. Janda [-] ) , V. Beneš [-] , D. Jelínek [-] (87. O. Kycelt [-] ) , J. Hanuš [-] (72. M. Kučera [-] ) , J. Vopátek [-] (37. M. Bráborec [-] ) , P. Pilař [-] , J. Veselský [-] , J. Jelínek [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 34. J. Vopátek , 66. D. Jelínek .
Místo: Rychnov, tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čejchan Ondřej - BUCHTA Petr, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.