3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod se dostal do vedení už v první minutě a porazil Nové Město


Branky


0

Náchodu zatím sezona vychází dobře a po prvních kolech je druhý za suverénními Kratonohami. Nové Město vstoupilo do prvních zápasů sezony dobrou nohou, v posldních kolech se jejich krok trochu zamotal, a Nové Město začalo klopýtat. Bodů se hosté nedočkali ani na hřišti Náchoda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance domácích

Domácí vstoupili do zápasu výborným způsobem a už v 1. minutě se dostali do vedení. Michal Moravec se dostal za obranu Nového Města a jeho centr usměrnil za brankáře Václava Krunčíka Jimmy. Náchod nadále hrozil z centrů do vápna i střel zpoza vápna. Ve 4. minutě hlavičkoval Ondřej Vrabec po centru Patrika Simona mimo branku. 

V 10. minutě střílel z pokutového území Ondřej Vrabec, ani teď ale nebyl úspěšný a jeho střelu hosté zblokovali. V 17. minutě střílel Jimmy, útočník Náchoda ale rozvlnil jen boční síť Krunčíkovy branky. Ve 35. minutě centroval opět Michal Moravec, jeho dobrou přihrávku ale do odkryté branky nedorazil Martin Malý. 

Náchod byl v prvním poločase aktivní a nebezpečný, přesto se domácím podařilo skórovat pouze jednou a poločas skončil 1:0.

Náchod si vzal vedení zpět

Nové Město vstoupilo do druhého poločasu mnohem lépe než do toho prvního. Už ve 48. minutě se hostům podařilo vyrovnat. Martin Klikar vybojoval balon a střelou zpoza vápna skóroval. Vyrovnání hostům pomohlo a ti se začali svému soupeři vyrovnávat. V dalším průběhu hry se ale nevyvarovali chybě, která je stála výsledek.

V 68. minutě se k hlavičce dostal hráč domácího týmu Marek Brich, jeho pokus se ale mezi tři tyče nevešel. Úspěšnou hlavičku si v 75. minutě připsal Patrik Romportl, který konečně překonal Krunčíka a poslal Náchod do vedení 2:1. Domácí své vedení navýšili o chvíli později. Rozehrávka přímého kopu se dostala na kopačky Michala Moravce a ten tvrdou střelou pod břevno zvýšil v 79. minutě na 3:1.

Domácí se v závěru dostali k dalším možnostem, skóre už se ale neměnilo a domácí mohli slavit tři body za výhru 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý - vedoucí mužstva FK Náchod: Opět zbytečné drama až do konce! Kdyby to bylo po 5 minutách 3 : 0, tak se nikdo nemohl divit. Opět po celý zápas značná převaha našeho týmu, pouze po obdržené brance se na chvilku dostal do hry i soupeř, který měl vlastně jedinou střelu na bránu a z ní vstřelil vyrovnávací branku...




Sestavy


FK Náchod
F. Baláž [-] - P. Rompotl [-] , M. Punar [-] , J. Kábrt [-] - M. Moravec [-] , O. Vrabec [-] (84. T. Petr [-] ) , P. Jeníček [-] , P. Simon [-] (68. D. Lacina [-] ) , M. Brich [-] (89. A. Akpem [-] ) - M. Malý [-] , P. Jimmy [-]

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - L. Kudláček [-] , V. Jelen [-] , R. Darebník [-] (14. M. Klikar [-] ) , L. Zákravský [-] - D. Nejman [-] , P. Zákravský [-] , N. Soumar [-] (59. A. Lelek [-] ) , J. Emlar [-] (84. V. Maur [-] ) - T. Voráček [-] , P. Sedláček [-]

ŽK: 56. M. Brich , 73. M. Moravec - 39. T. Voráček , 60. M. Klikar .
Místo: Běloves, tráva. Počet diváků: 330. Rozhodčí: Kubišta Josef - NOVOTNÝ Matěj, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.