Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:1
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

19.09.2015 10:00

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Cidlina přestřílela Týniště


Branky


0

Trápící se Týniště v posledním kole získalo dva body proti rozjetému Náchodu. Body chtěli brát fotbalisté Týniště i na hřišti Cidliny, která minulý týden po penaltách zdolala Nové Město. Domácí fotbalisté svého soupeře zasypali střelami a zvítězili 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cidlině se nedařilo v koncovce

Své útočné chutě ukázali domácí už v prvních vteřinách zápasu. Běžela první minuta utkání a Jiří Dítě se řítil proti gólmanovi Týniště Janu Rolejčkovi. Svoji šanci ale domácí záložník neproměnil. Stejně si o pár minut později vedl i spoluhráč Jiřího Dítěte Ondřej Janouch, ani on se přes brankáře Rolejčka neprosadil, a skóre tak zůstávalo beze změny.

Domácí se dostávali do nebezpečných šancí, nedařilo se jim ale v zakončení, a první desítky minut proto branku nepřinesly. Své střelecké trápení ukončili fotbalisté Cidliny v 29. minutě. Aleš Langr potáhl míč po pravé straně hřiště a poslal centr do vápna Týniště. V pokutovém území si na balon počkal Jiří Dítě a střelou z voleje otevřel skóre zápasu. 

Vedení Cidlinu uklidnilo, v 39. minutě možná až příliš. Domácí zaváhali při rozehrávce a Týniště se dostalo do rychlého přečíslení. Rychlý brejk hostů zakončil vyrovnávací brankou Matěj Novák. 

Cidlina ještě do poločasu jednou zahrozila. Ve 42. minutě napřáhl ke střele Aleš Langr, jeho střela se ale pouze odrazila od břevna Rolejčkovy branky. První poločas tak i přes střeleckou převahu domácích skončil remízou 1:1.

Střídající Vojtěch Šimbovský přinesl uklidnění do domácích řad

Cidlina ve druhé půli nepolevila ve své aktivní hře a odměna přišla v 57. minutě. Aleš Langr opět rozjel akci po kraji hřiště a jeho přesný centr tentokrát našel Ondřeje Janoucha. Domácí záložník zachoval chladnou hlavu a přesnou hlavičkou poslal Cidlinu opět do vedení. 

Cidlina si nadále vytvářela řadu dobrých příležitostí, skóre však stále zůstávalo těsné. Vedení 2:1 nedávalo domácím dostatek klidu, aby mohli nad nevyužitými šancemi mávat rukou. Když domácí nedokázali využít několika dalších šancí, museli trnout při protiakcích Týniště. Ani hosté se však ve finální fázi nedokázali plně koncentrovat a jejich příležitosti zůstaly bez gólového efektu.

Definitivní rozhodnutí přinesl střídající hráč domácích. Vojtěch Šimbovský se na hřiště dostal v 68. minutě a už v 81. minutě dostal průnikovou přihrávku od Martina Holce. Šimbovský se tak dostal před brankáře Rolejčka, kterému prudkým zakončením nedal žádnou šanci. Podruhé se Vojtěch Šimobovský prosadil v v úplném závěru zápasu. V 90. minutě se domácí prokombinovali do vápna Týniště, Michal Blažek sice Jana Rolejčka neprostřelil, k dorážce se ale dostal Vojtěch Šimbovský, který razantní střelou uzavřel skóre zápasu. Cidlina tak porazila Týniště 4:1.



Ohlasy k zápasu


RMSK Cidlina Nový Bydžov
Vladimír Blažej - trenér mužstva RMSK Cidlina: Budu upřímný, z utkání jsem měl obavy, varoval výsledek soupeře s Náchodem. Během zápasu jsem pochopil - Týniště dokáže vytěžit maximum z jakékoliv zaváhání. Náš tým nedal velké množství vyložených šancí a hosté stále drželi všechny na hřišti v napětí. I nás se nakonec přidrželo štěstí a zápas jsme dokončili s opticky pěkným skóre. Nicméně znovu opakuji, to co nedáváme, to je na samostatnou motorickou, technickou a psychologickou studii.


Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Široký [-] , J. Vrabec [-] , J. Matějka [-] , M. Vincour [-] - A. Langr [-] (83. D. Petr [-] ) , M. Blažej [-] , T. Vaněk [-] (81. D. Nobst [-] ) , O. Janouch [-] (68. V. Šimbovský [-] ) , P. Obermajer [-] (86. J. Jelínek [-] ) - J. Dítě [-] (55. M. Holec [-] )

SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - L. Provazník [-] , M. Novák [-] (59. M. Matoušek [-] ) , A. Tomášek [-] , M. Novák [-] , M. Pavlas [-] (63. J. Winkler [-] ) , J. Forejtek [-] , L. Hlaváč [-] (81. Š. Ráček [-] ) , M. Winkler [-] , L. Slezák [-] , J. Lemfeld [-]

ŽK: 23. L. Slezák .
Místo: N. Bydžov, tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Gereg Tomáš - ŠILING Karel, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.