1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Chlumec sahal po vyrovnání, ale nakonec podlehl Novému Městu


Branky


0

V posledním kole podlehli fotbalisté Chlumce Kratonohám jasně 6:1. Ztrátu bodů proto chtěli napravit v zápase proti Novému Městu, které po nepřesvědčivých výsledcích změnilo trenéra. Na lavičce Nového Města stanul trenér Miloš Killar. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení Chlumce

Hráči domácího Chlumce vstoupili do zápasu aktivně. Fotbalisté domácího týmu se snažili být neustále v pohybu, rychle dostávat balon od nohy a tím kombinačně přecházet přes bránící hráče hostů. V úvodních minutách se domácí fotbalisté dostali k několika centrům, které však brankou neskončily, hostující obrana je ve spolupráci s brankářem Václavem Krunčíkem dokázala odvrátit.

K první změně skóre došlo v 7. minutě. Chlumec rozehrával rohový kop, na centr od rohového praporku si naskočil David Koubek a hlavičkou na zadní tyč otevřel skóre.

V dalším průběhu poločasu se hrálo z obou stran vyrovnané utkání. Týmy bojovali o míč ve středu hřiště. Domácí Chlumec se snažil útočit z křídelních prostorů. O podobnou hru založenou na centrech do pokutového území se snažili i novoměstští fotbalisté. Obrany obou celků ale dokázaly včas přistupovat k útočníkům soupeře, a ohrožení branky tak bylo minimální.  

První poločas tak skončil těsným vedením domácích

Dvě červené karty domácích, otočení výsledku

Do druhého poločasu vstoupili hosté odhodlaným a bojovným výkonem. Ve 47. minutě fauloval střelec chlumecké branky David Koubek a přímý kop z dobré vzdálenosti rozehrával Pavel Zákravský. Hostující hráč zahrál trestný kop výborně a jeho tvrdá střela skončila u pravé tyče branky Ladislava Kukala.

Hra se začala přiostřovat, v 52. minutě byl po faulu kolenem zraněn chlumecký Pavel Pilař, který musel po několikaminutovém ošetřování střídat. V 57. minutě byl Jakub Jelínek nespokojen s výrokem rozhodčího, který neodpískal penaltu ve prospěch Chlumce, a za své výroky uviděl červenou kartu. Chlumečtí se museli místo penalty spokojit jen s přímým kopem. I z této standartní situace ale dokázali ohrozit branku hostí. Střela z přímého kopu orazítkovala levou tyč novoměstské branky.

V 73. minutě neodpískal rozhodčí zákrok hostů před vlastním pokutovým územím. To rozhořčilo Jiřího Kučeru, který nevybíravým zákrokem podrazil hráče Nového Města. Po té, co Kučera spatřil červenou kartu, ještě směrem k rozhodčímu hodil svoji kapitánskou pásku. Po druhé červené kartě už pro domácí tribuny nebylo soupeřem Nové Město, jako spíš rozhodčí Leonard Horský.

I když byl Chlumec oslabený o dva hráče, byla vidět větší iniciativa právě na domácích kopačkách. Přesila Nového Města však byla znát a Chlumečtí se do útoku dostávali s velkým vypětím sil.

Vítěznou branku ale nakonec vstřelili hráči Nového Města. V 84. minutě se brankáři Kukalovi vůbec nepovedl zákrok, když nedokázal v rukou udržet centr Nového Města. Vysoký balon propadl za jeho záda a vítěznou branku si připsal Pavel Sedláček.

 

Chlumec se ještě v závěru pokusil o vyrovnání, domácí vyslali na hostující branku několik střel, které ale dokázal brankář Krunčík vyrazit na roh. Rozhodčí přidal k devadesáti minutám ještě pětiminutové nastavení, ve kterém domácí dokázali zabojovat. Ve druhé minutě nastavení způsobili fotbalisté Chlumce velký rozruch v pokutovém území hostů. Brankář Krunčík ale dokázal zlikvidovat všechny dorážky a držel svůj tým ve vedení.  Ani hosté nedohráli v plném počtu. V páté minutě nastavení zastavil nadějný postup domácích Jakub Vít a po druhé žluté kartě opustil hrací plochu. I přes velký tlak v nastavení se domácím nepodařilo vyrovnat, a Nové Město si tak z Chlumce odvezlo tři body za výhru 1:2.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - J. Hartman [-] (65. O. Kycelt [-] ) , J. Kučera [-] , D. Jelínek [-] , P. Novák [-] , M. Kučera [-] , J. Hanuš [-] (69. J. Kraus [-] ) , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] (54. P. Janda [-] ) , J. Jelínek [-] , D. Koubek [-]

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - L. Kudláček [-] , V. Jelen [-] - D. Nejman [-] , P. Zákravský [-] , T. Voráček [-] , N. Soumar [-] (85. V. Maur [-] ) , M. Klikar [-] , A. Lelek [-] (92. J. Emlar [-] ) - P. Sedláček [-] (94. M. Lukášek [-] ) - J. Vít [-]

ŽK: 47. D. Koubek , 56. P. Novák , 73. J. Kraus , 94. M. Kučera - 19. T. Voráček , 40. J. Vít , 68. P. Zákravský , 94. P. Sedláček . ČK: 57. J. Jelínek , 73. J. Kučera - 95. J. Vít .
Místo: Chlumec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Horský Leonard - PEŠAVA Otakar, ODVÁRKO Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.