11:1
(7:1)
42. M. Hájek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod jedenácti góly rozstřílel Dobrušku


Branky


11. A. Akpem , 13. L. Říha , 17. P. Jimmy , 18. M. Brich , 19. L. Žid (vl.) , 30. M. Brich , 35. M. Malý , 49. M. Malý , 77. M. Brich , 80. O. Vrabec , 83. P. Jimmy - 42. M. Hájek (p.)
0

Dobrušce v zápase na hřišti Náchoda chyběl útočník Aleš Hašek, útok byl nakonec tím nejmenším problémem Dobrušky. Náchod velmi důrazně potvrdil roli favorita a zvítězil 11:1. K vysoké výhře nakročili domácí fotbalisté už v úvodu zápasu, když po devatenácti minutách vedli 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spanilá jízda domácích

Domácí fotbalisté svého soupeře od začátku přehrávali. Náchodští fotbalisté byli aktivnější a dostávali se do šancí před gólmanem Jiřím Jaškou. První branky se domácí příznivci dočkali už v 11. minutě. Odražený balon se dostal k Akpemovi, kterému nedělal pozice z úhlu sebemenší problém, a prostřelil brankáře Dobrušky. Brzká branka nastartovala náchodský uragán. Ve 13. minutě se po přihrávce Tomáše Vejpravy dostal za obranu hostů Lukáš Říha, který se tváří v tvář Jaškovi nemýlí a dává na 2:0. O dalších několik minut později uniká po přihrávce Martina Punara Jimmy. Vytáhlý útočník kličkou obešel brankáře Jašku a střelou do odkryté branky zvyšoval na 3:0. Dobruška vůbec nestíhala nyní už velmi uvolněnou hru Náchoda. Po další kombinaci se v 18. minutě prosadil Marek Brich. Těžký úděl hostů se ještě více pronesl vlastní gól, který si do vlastní sítě srazil Lukáš Žid. 5:0. Tentýž hráč Dobrušky neudržel v 23. minutě nervy na uzdě a poté, co udeřil protihráče rukou do obličeje, se s červenou kartou odebral do šaten.

Několik následujících minut domácí střádali síly na další útoky. Další údery přišly po půlhodině hry. Ve 30. minutě zakončil kombinaci domácích Marek Brich, a zvýšil tak na 6:0. Sedmou branku Náchoda přidal o pět minut později Martin Malý, který do sítě usměrnil centr Tomáše Vejpravy. Pár minut před poločasem se hosté dočkali malé útěchy. Domácí zahráli ve vápně rukou a následnou penaltu proměnil Marcel Hájek. Domácí přesto první poločas ovládli jasně v poměru 7:1.

Náchod dosahuje dvouciferného skóre

Ve druhém poločase pokračovali Náchodští v ofenzivním koncertu. Hned v úvodu zabránilo Brichovu hattricku břevno branky Jana Šenkýře, který mezi třemi tyčemi nahradil Jiřího Jašku. Marek Brich si tuto křivdu vynahradil v 49. minutě, kdy na osmý gól Náchoda přihrál Martinu Malému a ten se střelou z dálky trefil přesně do místa, kam gólman Šenkýř nedosáhl. Tito dva hráči si své role prohodili v 77. minutě. Malý centroval, Brich zvyšoval na 9:1. Desítky se domácí příznivci dočkali v 80. minutě, kdy přesně mířil Ondřej Vrabec. Skóre 11:1 uzavřel o tři minuty později Jimmy. Náchod svého soupeře jasně předčil ve všech aspektech a došel si pro vysoké vítězství. 



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý - vedoucí mužstva FK Náchod: Od úvodních minut jsme měli utkání pod kontrolou a prosadili jsme se i střelecky.




Sestavy


FK Náchod
F. Baláž [-] (46. V. Pohl [-] ) - A. Akpem [-] (57. M. Moravec [-] ) , M. Punar [-] , J. Kábrt [-] - L. Říha [-] (46. D. Vik [-] ) , T. Vejprava [-] (67. P. Rompotl [-] ) , O. Vrabec [-] , P. Jeníček [-] (57. P. Panenka [-] ) , M. Brich [-] - P. Jimmy [-] , M. Malý [-]

SK Dobruška
J. Jaška [-] (46. M. Trubač [-] ) - L. Žid [-] , O. Polák [-] , J. Hubáček [-] , M. Hájek [-] (46. J. Šenkýř [-] ) , J. Mikušík [-] (46. M. Majer [-] ) , R. Čopík [-] , P. Matula [-] , M. Bohuňovský [-] , M. Jirásek [-] (61. R. Ulrych [-] ) , J. Effenberk [-]

ŽK: 24. M. Malý , 42. J. Kábrt - 22. L. Žid . ČK: 23. L. Žid .
Místo: Běloves, tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Dujsík Ing. Martin - SVOBODA Radek, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.