P. Jimmy 41.
2:1p.
(1:1)
19. T. Erber
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru nad Slavií vybojovali Náchodští až v penaltovém rozstřelu


Branky


41. P. Jimmy - 19. T. Erber
0

Náchod ztratil bod s hradeckou Slávií. Po remíze 1:1 a výhře v penaltovém rozstřelu 4:2 ztrácejí fotbalisté Náchoda na vedoucí Kratonohy už pět bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Vstup do zápasu se lépe vydařil hostům. Slavii se dařilo napadat rozehrávající hráče Náchodu, hostům se tak dařilo nejen eliminovat útoku domácích, ale zároveň i získávat míče v osobních soubojích. Ve 3. minutě se za domácí obranu dostal Jan Havrda, jeho zakončení ale nemířilo mezi tři tyče. Domácí se výrazněji osmělili po šestnácti minutách hry. V té době našel centr Ondřeje Vrabce Jimmyho. Útočník Náchodu byl ve vápně úplně sám, jeho hlavičku přesto dokázal brankář Jan Moník vyrazit na roh. Domácí se tlačili do prostorů kolem vápna Slavie. V 19. minutě se však hostům podařilo zachytit akci domácích a slávisté přešli k rychlému brejku. Akci rozběhl Jan Havrda, který posunul míč rozjetému Tomáši Erberovi, ten postupoval sám proti gólmanovi Františku Balážovi a střelou k pravé tyči otevřel skóre zápasu.

Krátce po brance hostů mohl za domácí odpovědět Michael Moravec, jeho střela ale skončila vedle. Ofenzivní výkon obou týmů korunovali domácí vyrovnávací brankou v 41. minutě. Jimmy převzal v pokutovém území přihrávku od Jana Kábrta, potáhl si míč více na střed hřiště a střelou po zemi překonal gólmana Moníka. První půle tak skončila nerozhodně 1:1. 

Domácí nevyužívají své šance

Ve druhém poločase hrozili nebezpečněji domácí hráči. V 50. minutě se na pravé straně slávistické obrany otevřel prostor pro Marka Bricha, který zavezl míč do pokutového území a následnou přihrávkou našel Michaela Moravce. Náchodskému záložníkovi však střela nesedla a jeho nedůrazný pokus skončil v náručí brankáře Moníka. O několik vteřin později se po pravé straně protáhl domácí Martin Malý, který přihrával Patriku Simonovi. Střídající hráč domácích však z voleje přestřelil branku Slavie. 

Další šance domácích nevyužil Ondřej Vrabec, který se dvakrát ocitl v dobrých šancích, ani jednou však brankáře Moníka nepřekonal. V samotném závěru zápasu mohl vítězství na náchodskou stranu strhnout Jan Kábrt. Svůj samostatný únik však domácí kapitán zakončil hodně nepřesnou střelou, která skončila zhruba dva metry od levé tyče. Zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu. 

 

 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější náchodští fotbalisté, kteří proměnili všechny čtyři pokusy. V dresu Slavie neproměnili dva hráči - Michal Dostál a Jakub Lán. Náchod se tak mohl radovat z druhého bodu. 



Sestavy


FK Náchod
F. Baláž [-] - P. Jeníček [-] , J. Kábrt [-] , P. Rompotl [-] - M. Moravec [-] , L. Říha [-] , O. Vrabec [-] , M. Brich [-] , T. Vejprava [-] (46. P. Simon [-] ) - P. Jimmy [-] (74. M. Punar [-] ) , M. Malý [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - T. Ibrmajer [-] , J. Lán [-] , M. Šolc [-] , M. Mottl [-] - V. Horák [-] (80. D. Šauer [-] ) , J. Linhart [-] , M. Hloušek [-] , M. Dostál [-] - T. Erber [-] (88. T. Kašpar [-] ) , J. Havrda [-] -

ŽK: 64. O. Vrabec , 91. M. Moravec - 39. J. Linhart , 58. M. Mottl , 90. M. Šolc .
Místo: Běloves, tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novotný Matěj - MEDLÍK Karel, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.