Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec jasně porazil Dobrušku


Branky


0

Fotbalisté Chlumce dali zapomenout na porážku proti Jičínu. V zápase s Dobruškou byli Chlumečtí lepším týmem, dokázali využít nedůsledností hostů a zaslouženě zvítězili 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Chlumec se dostal do vedení

Zápas otevřeli nadějnou šancí fotbalisté Dobrušky, kterým se však ve třetí minutě nepodařilo zblízka propálit chlumeckého brankáře Ladislava Kukala. V 6. minutě zahrozili i domácí, kteří se rychlou kombinací na jeden dotek dostali za obranu Dobrušky, ve finále je však srazilo příliš velké předkopnutí balonu, který tak skončil v autu. Skóre se poprvé měnilo v 15. minutě. Za obranu hostů se dostal Jakub Veselský. Útočník Chlumce byl podporován dvěma spoluhráči, Veselský se přesto rozhodl zakončovat sám. Jakub Veselský nasadil brankáři Jiřímu Jaškovi jesle a poslal Chlumec do vedení. O devět minut později předvedli domácí další pěknou akci. Jakub Jelínek se před vápnem Dobrušky ujal míče, zaseknutím se zbavil dotírajícího obránce a následnou střelou do pravého dolního rohu zvýšil na 2:0. 

Ve 30. minutě zahrozili domácí po rozehrávce rohového kopu. Obrně Dobrušky se nepodařilo odvrátit balon pryč ze svého pokutového území, domácí se tak dostali k několika opakovaným střelám. Žádný ze střeleckých pokusů však brankáře Jašku výrazněji neohrozil. Fotbalisté Chlumce byli aktivnějším týmem a zejména ve středu hřiště měli domácí dostatek prostoru, aby se s míčem rozběhli a vystřelili nebo přihráli. V 41. minutě si brankář Dobrušky Jiří Jaška jen s velkými rozpaky poradil s dalekonosnou střelou domácích, Jaška vyrazil balon pouze k Pavlu Novákovi, který míč ihned vrátil do sítě. Chlumec si tak z prvního poločasu odnesl vedení 3:0.

Chlumec navýšil vedení

Ve druhém poločase domácí pokračovali ve své hře. Hosté příliš nenapadli jejich rozehrávku, a Chlumečtí tak měli dost času pro poklidné rozvíjení útočných akcí. V 48. minutě se domácí útočník dostal za obranu Dobrušky, kličkou obešel brankáře Jašku a zakončoval do odkryté branky. Než však míč doputoval za brankovou čáru, dokázal jej odkopnout poslední obránce Dobrušky. V 65. minutě už se domácí dočkali, když centr z pravé strany hlavou do sítě usměrnil Pavel Novák. 

Na konečných 5:0 upravoval Jiří Hanuš. V 75. minutě byli fotbalisté Dobrušky ve svém vápně opět poměrně pasivní, po rohovém kopu tak přihrávka mířila k Jiřímu Hanušovi, který z voleje mířil přesně a trefil levý horní roh branky Dobrušky. Zbytek zápasu se za rozhodnutého stavu už jen dohrával. Fotbalisté Chlumce byli po většinu utkání lepším týmem, ve středu hřiště dostávali od svého soupeře hodně volného prostoru a toho dokázali domácí využít. 



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Ladislav Heger - vedoucí mužstva FK Chlumec nad Cidlinou: Dnes můžu našim hráčům vytknout jen to, že spoustu dalších šancí neproměnili, ale jinak mám jen slova chvály za výborný výkon.




Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - J. Jelínek [-] (84. M. Kofránek [-] ) , M. Bráborec [-] (73. J. Hartman [-] ) , D. Jelínek [-] , D. Koubek [-] , M. Kučera [-] , J. Hanuš [-] (80. P. Janda [-] ) , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] , J. Veselský [-] , P. Novák [-]

SK Dobruška
J. Jaška [-] - R. Ulrych [-] (46. M. Trubač [-] ) , F. Šotola [-] , M. Hájek [-] , M. Bohuňovský [-] , R. Čopík [-] , P. Matula [-] , M. Štětina [-] , M. Jirásek [-] , J. Hubáček [-] (76. M. Majer [-] ) , V. Malý [-]

ŽK: 2. F. Šotola , 80. M. Hájek .
Místo: Chlumec. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Kalaš Radek - VÍTEK Pavel, ŠLEZINGR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.