0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina díky dobrému úvodu druhého poločasu obrala o body Slavii


Branky


0

Fotbalisté Cidliny dokázali svého soupeře přehrávat nebezpečnou hrou v útoku a aktivním napadáním při ztrátě míče. Cidlina se ujala vedení díky dobrému nástupu do druhého poločasu a svůj náskok nepustila ani ve chvíli, kdy hrála v deseti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas i přes aktivitu Cidliny

V úvodních minutách se více na míči drželi hosté. Cidlina dokázala kombinovat na polovině soupeře a dlouhými centry se dostávala k ohrožení domácí branky. Fotbalisté hradecké Slavie se zdržovali zdlouhavou rozehrávkou na vlastní polovině hřiště, která několikrát vedla k nepřesným nákopům na útočníky. Hráči Cidliny aktivně dostupovali hráče s míčem, domácí tak neměli příliš času ani prosotru pro svoji typickou kombinaci. 

V 17. minutě rozehrála Cidlina zajímavý rohový kop, když se prakticky všichni hráči na hřišti nastěhovali do malého vápna domácích. Brankář Slavie Jan Moník měl kvůli tomu hodně ztíženou práci ve svém pokutovém území, přesto se domácím podařilo rohový kop odvrátit pryč. Míč se však na hranici vápna odrazil jednomu z hráčů Cidliny, ten však v nadějné pozici minul. Hostům se díky aktivnímu napadání dařilo vytvářet zmatek v rozehrávce Slavie, k žádnému přečíslení to však nevedlo.

Ve druhé části prvního poločasu se začali probouzet i domácí, kteří ve 30. minutě rozběhli rychlou akci po levé straně hřiště. Se střelou z úhlu si ale dokázal brankář hostů David Průcha poradit a míč vyrazil na roh. V závěru poločasu se hostům podařilo přikovat soupeře před jeho pokutovým územím. Fotbalisté Cidliny se snažili prostrčit balon na spoluhráče do vápna, obrana Slavie však dokázala jejich tlaku odolat. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Hosté i v deseti udrželi vedení

Druhý poločas zahájili hosté nebezpečnými šancemi a ve 49. minutě dokonce brankou. Jaroslav Matějka našel dlouhým pasem přes půl hřiště Michala Blažeje, ten si na levé straně hřiště obhodil dva bránící hráče Slavie a do ideální střelecké pozice přihrál Tomáši Vaňkovi. Útočník Cidliny si míč krátce zpracoval a střelou k pravé tyči překonal brankáře Moníka. V 53. minutě hosté ubránili rohový kop Slavie a přešli do okamžitého protiútoku. Míč na autové čáře zachytil Michal Blažej a přesnou přihrávkou poslal do samostatného úniku Pavla Mejstříka a Aleše Langr. Záložník Mejstřík si ale v rozhodujícím momentu před brankářem Moníkem ukopl balon, a jeho přihrávka na volného Langra proto nebyla přesná a skončila v zámezí. 

O minutu později mohli hosté zvýšit své vedení, když se po rohovém kopu na zadní tyči ocitl úplně volný Jaroslav Matějka. Kapitán Cidliny však přestřelil domácí branku. V 59. minutě vybojoval na domácí obraně míč Matěj Vincour, který přihrál nalevo Michalu Blažejovi. Záložník Blažej poslal centr do vápna, který přesně našel hlavu Pavla Mejstříka. Míč se po jeho hlavičce nechytatelně snesl do pravého horního rohu branky. Hosté se tak dostali do klidnějšího dvougólového vedení a nadále pokračovali ve své aktivní hře. Situaci se ale Cidlina zkomplikovala v 68. minutě, kdy hřiště po druhé žluté kartě opustil obránce Ladislav Pavlata. 

V přesilové hře se na hřiště dostal i nebezpečný útočník domácích Šimon Derner. Slavia se dokázala dostat proti oslabenému soupeři do šancí. Brankáře Průchu však domácí nepřekonali ani ze standardních situací. Hráči Cidliny mohli naopak hrozit z rychlých brejků. Ani jeden tým nedokázal zužitkovat nabídnuté šance, a zápas tak skončil vítězstvím Cidliny 0:2.



Ohlasy k zápasu



RMSK Cidlina Nový Bydžov
Vladimír Blažej - trenér mužstva RMSK Cidlina: Musím konstatovat, že dnešní zápas byl ve znamení velmi dobré práce. Krátký rozbor druhého poločasu s Provodovem pomohl. Mužstvo bylo semknuté a hrálo přesně to, co hrát mělo, za týmový výkon kluky musím pochválit, všichni hráči si hrábli. Kreativitou, odolností a řešením finální fáze vynikli Tomáš Vaněk a Michal Blažej. Samozřejmě mrzí jediná věc a to je vyloučení Pavlaty, které však bylo naprosto v souladu s pravidly. A závěrem - hráli jsme proti velmi kvalitnímu soupeři.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - J. Lán [-] , T. Ibrmajer [-] , M. Mottl [-] , M. Šolc [-] - J. Linhart [-] (53. M. Brázda [-] ) , M. Dostál [-] , M. Hloušek [-] , V. Horák [-] (53. Š. Derner [-] ) - J. Havrda [-] (71. M. Hutla [-] ) , T. Erber [-] (85. M. Klicnar [-] ) -

RMSK Cidlina Nový Bydžov
D. Průcha [-] - J. Matějka [-] , L. Pavlata [-] , M. Vincour [-] , P. Mokošín [-] - M. Blažej [-] (90. S. Strýhal [-] ) , J. Věchet [-] , P. Mejstřík [-] , P. Obermajer [-] (67. M. Široký [-] ) , P. Motyčka [-] (33. A. Langr [-] ) - T. Vaněk [-]

ŽK: 7. M. Šolc , 70. Š. Derner - 57. L. Pavlata , 61. P. Obermajer , 78. M. Vincour . ČK: 68. L. Pavlata .
Místo: Slavia HK. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Otava Marian - BEDNÁŘ Leoš, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.