Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec zakončil podzim vysokou výhrou nad Chlumcem


Branky


0

Kostelečtí nevstoupili do zápasu s Chlumcem dvakrát aktivně, přesto dokázali využívat své šance lépe než soupeř. Díky lepší produktivitě nakonec Kostelečtí zakončili podzim vysokou výhrou 7:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita Kostelce

V úvodu zápasu byli iniciativnějším týmem hosté. Chlumečtí se během první desetiminutovky dostali k nebezpečné střela zpoza vápna, která těsně přelétla břevno kostelecké branky. V dalších minutách se hosté pokusili ohrozit domácího brankáře Tomáše Matouška pomocí centrovaných balonů. Vzdušné přihrávky ale dokázala odvracet kostelecká obrana.

Domácí se poprvé výrazně ozvali ve 12. minutě. Po rychlém protiútoku se k míči na levé straně dostal Vladimír Bartoš. Kostelecký záložník si kličkou navedl míč na střed hřiště, to už ale Chlumečtí stačili přečíslení domácích dostoupit. Vladimír Bartoš se proto rozhodl k dalekonosné střele, která zprvu mířila vysoko nad, v poslední chvíli se ale tečovaná střela snesla níž a zapadla přesně pod břevno chlumecké branky. Vedoucí branka hru domácích příliš neoživila. Oba týmy pokračovaly v bojovném výkonu, větší efektivita ale byla na kopačkách Kostelce. V 25. minutě se domácí dostali k odraženému balonu po rohovém kopu. Dobře umístěný volej Kamila Kaplana brankář Ladislav Kukal ještě vyrazil, na následnou dorážku osamoceného Lukáše Šrámka už ale neměl nárok. Kostelec se tak dostal do dvoubrankového vedení. Vedení Kostelce se znovu navýšilo o další tři minuty později. Domácí prokázali na levé straně hřiště větší sílu v osobních soubojích a po zisku balonu poslali přihrávku do vápna hostů. V pokutovém území si míč výborně zpracoval Dominik Krupka. Špičkou kopačky stáhl kostelecký útočník míč ze vzduchu, obhodil si domácího hráče a razantní střelou pod břevno poslal Kostelec do třígólového vedení.

Domácí fotbalisté byli důraznější v osobních soubojích a rychleji se dostávali k odraženým balonům. To se projevilo jak v defenzivně, tak v útoku. V 38. minutě domácí několikrát vypálili na brankáře Kukala, který několika pohotovými zákroky střely domácích vyrazil. Větší důraz v pokutovém území ukázal Lukáš Šrámek, který se prosadil přes bránící hráče Chlumce a hlavou doklepl míč z malého vápna do sítě.

 

Ani po čtvrtém obdrženém gólu se hosté nevzdávali a usadili se před vápnem Kostelce. V 39. minutě se Chlumec dostal k nadějné hlavičce v pokutovém území, slibná šance ale skončila nad domácí brankou. Naději do druhého poločasu hosté vykřesali v 44. minutě. Kostelecká obrana se dopustila chyby, když několikrát nedokázala odkopnout míč do bezpečí, místo toho nastřelili domácí rozběhnutého hráče Chlumce, a hosté se tak dostali do protiútoku dva na jednoho. Rychlou akci Chlumce zakončil střelou do odkryté branky Michal Bráborec. Po první poločase mohli být přesto veselejší domácí, kteří vedli 4:1. 

Domácí pojišťují tři body

Ve druhém poločase se obrat hostů nekonal. Chlumečtí se sice snažili držet míč na svých kopačkách, domácí se ale díky tomu mohli prosazovat z rychlých protiútoků. V 58. minutě se chlumeckému obránci nepodařilo odkopnout balon, který se tak dostal k Petru Klapalovi. Kostelecký záložní se na hranici vápna napřáhl a jeho střela zapadla přesně k pravé tyči chlumecké branky. O pouhou minutu později se domácí dostali k dalšímu rychlému protiútoku. Po kostelecké kombinaci se míč dostal k Matěji Cvejnovi. Cvejnova střela nebyla příliš razantní ani dobře umístěna, přesto dokázala brankáře Kukala dokonale zaskočit a skončila v jeho brance.

 

Za rozhodnutého stavu se zbytečného faulu ve středu hřiště dopustil domácí Vladimír Bartoš. Kostelecký záložník viděl druhou žlutou kartu v krátkém časovém intervalu, v 61. minutě proto opustil hřiště. Ani v početní výhodě se ale mířidla hostů nezpřesnila, a jejich střelecké pokusy nadále míjely kosteleckou branku. V 85. minutě tak domácí definitivně stvrdili svoji výhru. Na centr z pravé strany si naskočil Kamil Kaplan a přesnou hlavičkou do pravého dolního rohu upravil na konečných 7:1. 



Ohlasy k zápasu



FK Chlumec nad Cidlinou
Karel Heger - předseda klubu FK Chlumec nad Cidlinou: Poslední zápas nám nevyšel. Domácí vyhráli zaslouženě a ukázali nám, jak se má bojovat. Pochvalu zaslouží pouze trojice rozhodčích.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - J. Mlynář [-] (75. T. Kozel [-] ) , K. Kaplan [-] , A. Řehák [-] , L. Šrámek [-] - V. Bartoš [-] , L. Plocek [-] (75. M. Brandejs [-] ) , M. Cvejn [-] , P. Klapal [-] , F. Kadavý [-] (87. J. Kvasnička [-] ) - D. Krupka [-] (62. J. Šrámek [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - M. Bráborec [-] , D. Jelínek [-] , P. Novák [-] , M. Kučera [-] , J. Hanuš [-] (84. J. Kraus [-] ) , P. Pilař [-] , J. Veselský [-] (67. J. Hartman [-] ) , J. Jelínek [-] (16. J. Vopátek [-] ) , D. Koubek [-] , V. Beneš [-]

ŽK: 33. M. Cvejn , 53. V. Bartoš , 80. P. Klapal - 35. P. Novák , 88. D. Koubek . ČK: 61. V. Bartoš .
Místo: Kostelec n. O.. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Gereg Tomáš - ŠILING Karel, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.