Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2015 17:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec otočil skóre a z Chlumce si odvezl tři body


Branky


0

Ve středu proběhla předehrávka 15. kola mezi Chlumcem a Náchodem. Domácí nemuseli mít z loni divizního soupeře roztřesená kolena - v minulém kole totiž domácí osmi góly rozstříleli rezervu Trutnova. Náchod, který by se rád co nejrychleji vrátil zpět do Divize naposledy těsně porazil Vysokou, kdy tři body zachraňoval v 82. minutě Jimmy. Náchodský útočník se předvedl i v tomto zápase a hattrickem pomohl k výhře 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý úvod Chlumce, nebezpečnější závěr Náchoda

Domácí nezačali utkání špatně, už ve 3. minutě se díky rychlým kolmicím dostali do pokutového území Náchoda, první závar v malém vápně ještě brankou neskončila a obrana hostí dokázala odkopnout míč pryč od své branky. Domácí se ale opět dostali k balonu a rychle ho vrátili do pokutového území Náchoda, přízemní centr našel v malém vápně Jiřího Hanuše a ten poslal míč za záda brankáře Františka Baláže. Vedení chlumecké fotbalisty povzbudilo a o pár vteřin později se dostali do další vyložené šance, ve které však před prázdnou brankou selhali a netrefili balon. 

Hosté si nechtěli nechat ujet chlumecký vlak, a proto se ihned po obdržené brance drali do útoku. Jejich snaha o přihrávky za domácí obranu však končila právě na kopačkách obrany Chlumce. Náchodští se přeci jen dočkali brzkého vyrovnání v 8. minutě. Hosté rozehrávali rohový kop a centrovaný míč našel Jimmyho, který se rozpomněl na svoji branku proti Vysoké a hlavou poslal míč do sítě. 

Vyrovnání přineslo příznivý vítr na náchodské plachty. Hosté hrozili především z rohových kopů, po kterých nastřelili v 11. a 26. minutě tyč branky Ladislava Kukala. Náchod byl po vyrovnání lepším mužstvem a v 27. minutě to mohl potvrdit i střelecky, Jimmy však v pokutovém území mířil jen do brankáře Kukala. Ve zbytku poločasu hosté vyprodukovali ještě několik střeleckých pokusů, žádný z nich si ale cestu mezi tři tyče nenašel. 

Náchod ve druhé půli zapracoval na proměňování šancí

Ve druhém poločase byli i na dále nebezpečnější hosté z Náchoda. V 52. minutě vystihli fotbalisté Náchoda rozehrávku Chlumce, jejich kombinace směrem na domácí branku vyústila v další nepřesnou střelu. Za svoji aktivitu byli hosté odměněni v 63. minutě. Brankář Baláž vyřešil ošemetnou situaci před svojí brankou a rychlým výhozem poslal Náchod do protiútoku, který vedl Martin Malý. Ten na hranici vápna přihrál balon Vlastimilu Vlčkovi, který povedenou střelou do horního rohu branky poslal Náchod do vedení 1:2.

Netrvalo dlouho a hosté se mohli radovat potřetí. Náchod vystihl nepřesnou rozehrávku domácích a po centru Martina Punara se hlavou prosadil Jimmy. 

V závěru zápasu se do hostujících řad vloudila ukolébavé uspokojení, které v 77. minutě vedlo ke ztrátě, Chlumečtí se dostali k rychlému přečíslení a poslali prudký centr do vápna. V pokutovém území se měl brankář Baláž co ohánět, několikrát dokázal zlikvidovat pokusy domácích z bezprostřední blízkosti, i brankáři ale mají jen dvě ruce, a náchodského gólmana tak překonal Jakub Jelínek.

Náchod neponechal nic náhoda a hned vzápětí odpověděl čtvrtou brankou. DHosté se prosmíkli po lanjně a ke gólovému zakončení se v 79. minutě dostal Jimmy, který tak zkompletoval svůj hattrick a výhru Náchoda 2:4.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Karel Heger - vedoucí mužstva FK Chlumec nad Cidlinou: Utkání bohaté na šance se muselo divákům líbit. Favorita jsme zaskočili už ve 3. minutě, kdy po krásné akci skóroval Jiří Hanuš. Bohužel jsme minutu poté neproměnili stoprocentní šanci a odmítli jít do dvoubrankového vedení. S výborným soupeřem jsme drželi krok celý zápas. Jako žolík se začíná prosazovat už ve druhém zápase za sebou hrající trenér Jan Kraus, hned po příchodu na hřiště dokáže připravit, nebo sám vstřelit branku.




Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - J. Hartman [-] (68. P. Janda [-] ) , J. Kučera [-] , D. Jelínek [-] , J. Hanuš [-] (67. M. Kučera [-] ) , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] , J. Veselský [-] , J. Jelínek [-] (77. J. Kraus [-] ) , D. Koubek [-] , V. Beneš [-]

FK Náchod
F. Baláž [-] - J. Kábrt [-] , D. Bohuslav [-] , M. Punar [-] (84. A. Akpem [-] ) , P. Rompotl [-] - M. Moravec [-] (81. P. Simon [-] ) , O. Vrabec [-] (75. T. Petr [-] ) , D. Lacina [-] (46. V. Vlček [-] ) , P. Jeníček [-] - M. Malý [-] (89. R. Pípek [-] ) , P. Jimmy [-]

ŽK: 50. V. Beneš , 57. J. Kučera , 59. D. Jelínek - 14. M. Punar , 46. V. Vlček , 67. J. Kábrt , 74. M. Moravec .
Místo: Chlumec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Horský Leonard - HLAVÁČ Martin, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.