3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:0
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

19.08.2015 17:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vysoká zvládla domácí zápas s Provodovem


Branky


0

Provodov potřebuje nutně sbírat body, úvodních dvou zápasů odešel bez bodu a s negativním skóre 1:7. Do cesty se ale provodovskému celku postavila Vysoká, která na svém hřišti nerozdává body jen tak. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas, který vyhráli domácí

Zápas se od úvodu nesl v útočném duchu a oba týmy se snažili dostat se k ohrožení soupeřovy branky. Provodovu se dařila kombinace a přechod do útoku, což vyústilo ve velkou příležitost, ta však skončila pouze na tyči brány Karla Menšla. V dalším průběhu poločasu vyrovnala Vysoká krok se soupeřem, kterého dokázala zatlačit před jeho pokutovým územím. Výsledkem byla další střela, která tentokrát orazítkovala tyč brankáře Provodova Adama Swaczyny. 

Ke změně skóre došlo až pár minut před poločasem. Ve 41. minutě rozehrávali domácí rohový kop a míč do sítě dostal útočník Vysoké Vojtěch Bělka. Vyrovnaný a útočný poločas tak skončil těsným vedením Vysoké 1:0.

Vysoká plně uchopila otěže zápasu

Ve druhém poločase chtěli hosté najít odpověď na vedení Vysoké. Jejich tlak byl ale špíše platonický a k žádné výraznější šanci nevedl. Místo vyrovnání proto přišal další braka domácích. V 70. minutě se o ni postaral opět Vojtěch Bělka, jeho technická střela z hranice pokutového území našla cestu až za Swaczynova záda, a Vysoká tak vedla 2:0.

V 76. minutě měli domácí možnost zahrávat pokutový kop. K míči se postavil dvougólový střelec zápasu Vojtěch Bělka, ten však penaltu proměnit nedokázal. O třetí branku se z následné dorážky postaral obránce Martin Ptáček. 

Provodov byl první polovinu utkání vyrovnaným soupeřem, po druhé obdržené brance, ale hosté klesli na mysli a umožnili Vysoké přidat další pojistku v podobě třetího gólu.

Sestavy


FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - P. Duben [-] (88. O. Vicany [-] ) , M. Ptáček [-] , J. Píša [-] , T. Prorok [-] - P. Kafka [-] (82. V. Jílek [-] ) , J. Škvrňák [-] (77. J. Jelínek [-] ) , J. Podlipný [-] (64. V. Pražák [-] ) , M. Haken [-] - J. Homolka [-] , V. Bělka [-]

TJ Sokol Provodov
A. Swaczyna [-] - M. Tolda [-] , R. Goll [-] , R. Pfeifer [-] , J. Chmelík [-] (6. L. Khun [-] ) - K. Belák [-] , M. Srkal [-] (77. O. Pšenička [-] ) , T. Fiedler [-] , O. Nejman [-] - R. Metzner [-] (59. P. Kratěna [-] ) , M. Rojšl [-]

ŽK: 35. J. Podlipný , 75. V. Pražák - 18. K. Belák , 59. L. Khun , 64. T. Fiedler .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Miškář Karel - NOVOTNÝ Matěj, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.