1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maletín znovu nedokázal vyhrát


Branky


0

Ve druhém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A se maletínští fotbalisté, kteří v prvním kole poměrně nečekaně prohráli na hřišti Černovíra, chtěli pokusit o nápravu v České Vsi. Ta se potýká s velkými problémy a v prvním kole si odvezla čtyřgólový příděl od nováčka z Haňovic. Maletín se ale ani tentokrát výhry nedočkal, a oba týmy si do tabulky připsaly po bodu za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od úvodu utkání bylo zřejmé, že kvalita trávníku nebude nahrávat pohlednému fotbalu. K vidění tak byl vidět hlavně boj o střed hřiště bez náznaků šancí. Na první šanci si fanoušci museli počkat až do 17. minuty. Jeden z nejlepších hráčů hostů, Bořivoj Bartoš, našel ve vápně Karla, ale jeho hlavička skončila vedle maletínské branky. Ve 20. minutě se do šance dostávají i domácí, ale Michalčák v dobré pozici netrefil Tillovu branku. Ve 24. minutě se v dobré pozici objevil Michálek, ale ani jeho střela se nevešla mezi tři tyče domácí branky. O pár minut později Bartoš svým dalším přesným centrem oslovil Babčáka, který z úhlu postupoval sám na brankáře Maletína, ale jeho následný pokus těsně minul pravou tyč. Ve 32. domácí zahodili obrovskou šanci, když za už překonaným Tillem zazvonila tyč. To ve 35. minutě už se skóre měnilo. Standartní situaci domácích vyrazil Till pouze před sebe, kde stál Klimeš a pohotově dorazil míč sítě - 1:0. Dvě minuty před poločasovou přestávkou měl obrovskou příležitost na vyrovnání Karel, ale jeho parádní pokus z dobrých dvaceti metrů dokázal Pagáč vyškrábnout na rohový kop. Více se toho už v prvním poločase neudálo a do kabin se tak odcházelo za nejtěsnějšího vedení domácího celku. 

Do druhé půle se nastoupilo s takřka půlhodinovým zpožděním kvůli problémům domácích s elektronickým zápisem. Ve 47. minutě mohli domácí navýšit své vedení, ale Till se po rohovém kopu vyznamenal. Ve 49. minutě našel Babčák Obšila, který postupoval sám na domácího brankáře, ale ani tato obrovská šance neskončila vyrovnáním, a hráči České Vsi si tak ještě museli počkat na první vstřelenou branku sezony. O pár minut později si na maletínském brankáři vylámal zuby i Michálek, ale na hostujícím celku byla vidět obrovská chuť po vyrovnání. Ze hřiště se poté na pár minut fotbal vytratil, a k vidění bylo několik nevybíravých zákroků a žlutých karet na obou stranách. V 81. minutě se po šanci Michálka hosté ještě vyrovnání nedočkali, ale vše v 84. minutě napravil Opravil, který po Michálkově sklepnutí rozvlnil síť maletínské branky. Dokonalý obrat mohla znamenat šance Obšila v poslední minutě, ale jeho střela jen o pár centimetrů minula cíl. Následuje ještě platonický tlak hostujího celku, ale na konečném výsledku 1:1 se již nic nezměnilo. Jeden z favoritů letošního ročníku, tým Maletína, si tak bude muset na první výhru počkat minimálně do příštího kola, kdy se utká opět doma s Rapotínem. 



Sestavy


TJ Maletín
R. Pagáč [-] - M. Beran [-] , J. Nevrlý [-] , J. Mičker [-] , J. Dittrich [-] - J. Kotrlý [-] , P. Havlík [-] , D. Beran [-] , L. Michalčák [-] , O. Klimeš [-] - M. Michalčák [-]

SK Řetězárna
J. Till [-] - Z. Opravil [-] , J. Kočí [-] , A. Obšil [-] - R. Zrník [-] , J. Babčák [-] (62. M. Lukáč [-] ) , F. Jati [-] , Z. Karel [-] (55. M. Málek [-] ) , J. Nováček [-] - B. Bartoš [-] , R. Michálek [-]

ŽK: 48. M. Michalčák , 57. M. Beran , 72. L. Michalčák - 54. J. Kočí , 57. A. Obšil .
Místo: Černá Voda. Počet diváků: 147. Rozhodčí: MOTAL Radek - LIZNA Oldřich, PITNER Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.