3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Bělkovice


Branky


0

Tradičně divácky velmi atraktivní utkání se odehrálo v rámci druhého kola ALEA sportswear 1.A tř. sk. A, kdy se utkaly domácí Bělkovice s hosty z Bohuňovic. Oba celky šly do zápasu s výhrou z prvního kola, a očekávalo se velmi zajímavé utkání. V tom se nakonec více zadařilo domácím a po dvou brankách střídajících hráčů zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlášené čtyři stovky díváků, které se přišly podívat na souboj tři kilometry vzdálených vesnic, mohly od začátku vidět hlavně bojovný, fyzicky náročný fotbal. Fotbalovosti ale tento souboj zpočátku příliš nenabídl a na první šance se čekalo dlouhé minuty. Optická převaha byla spíše na straně hostů, kteří lépe kombinovali a snažili se více tvořit hru. Do první příležitosti se ale dostali až po půlhodině hry, kdy musel po rychlém brejku zachraňovat situaci taktickým faulem Zeman, za což byl po zásluze odměněn žlutou kartou. Následný přímý kop příliš vzruchu nepřinesl. O tři minuty později se ale již skóre měnilo. Po rohovém kopu si odražený míč našel domácí záložník Forejt a nechytatelně vymetl šibenici bohuňovické branky. Do poločasu se ale ještě jednou skóre měnilo. Bohuňovičtí zahráli dlouhý míč za obranu domácích, bělkovický brankář Axman zaváhal při vyběhnutí a nestárnoucí Zdeněk Poláček, který působil i v dresu domácího celku, mohl v pohodě doklepnout do prázdné brány. První poločas tedy skončil zřejmě zaslouženou remízou 1:1. 

Ve druhém poločase byli domácí aktivnějším a bojovnějším týmem s větší chutí po vítězství. Rozhodujícím se také ukázalo dobré střídaní hrajícího trenéra domácích, pana Michala Sklenáře, který zhruba po hodině hry poslal do hry dva čerstvé hráče, Vránu s Opichalem. Prvně jmenovaný nebyl na hřišti ani pět minut a po krásné Hložánkově kolmici poslal střelou vnějším nártem domácí do opětovného vedení. Druhý střídající hráč, Martin Opichal, nechtěl zůstat pozadu a po šesti minutách na hřišti se mu také podařilo skórovat po podobné akci, když si dokázal dobře zpracovat míč za obranu, ustál souboj s domácím obráncem a v samostatném nájezdu nezaváhal - 3:1. Hosté nesložili zbraně a stále se snažili kombinační hrou propracovat do zakončení. Domácí ale působili velmi kompaktně a pozornou hrou nedovolili hostům zdramatizovat zápas. V nadějné šanci se objevil hostující Klobouček, Axman si však s jeho střelou poradil. Domácím se tedy podařilo dvougólový náskok uhájit a připsali si tak další tři body do tabulky po výhře 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Bělkovice-Lašťany
Michal Sklenář - hrající trenér domácích: Panují výborné pocity a máme obrovskou radost. Navíc tu dnes bylo hodně lidí a viděli, že ve druhé půlce jsme bojovali víc než Bohuňovice a výhru si zasloužili.




Sestavy


SK Bělkovice-Lašťany
T. Axman [-] - M. Sklenář [-] , P. Krzyžánek [-] (85. L. Vlasák [-] ) , P. Dittrich [-] (57. O. Vrána [-] ) , K. Forejt [-] (89. M. Stach [-] ) , M. Sklenář [-] , D. Hložánka [-] , M. Svrčina [-] (60. M. Opichal [-] ) , V. Zdráhal [-] , J. Theimer [-] , P. Zeman [-]

TJ Sokol Bohuňovice
Z. Telíšek [-] - M. Fryčák [-] , F. Machala [-] (82. M. Gold [-] ) , L. Václavský [-] , M. Jurčík [-] (67. M. Klobouček [-] ) , M. Fryčák [-] , Z. Poláček [-] (64. J. Vašenka [-] ) , E. Jasenský [-] , M. Kouřil [-] , J. Beneš [-] , D. Fryčák [-] (67. M. Štýbnar [-] )

ŽK: 30. P. Zeman , 65. D. Hložánka - 79. M. Fryčák .
Místo: Bělkovice- Lašťany 303,tráva. Počet diváků: 400. Rozhodčí: Pospíšil Michal - KOUŘÍLEK Martin, MALČÁNEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.